Biscuiți Vegani cu Cacao și Făină de Quinoa (fără zahăr, fără făină albă, fără unt)

De cele mai multe ori când fac biscuiți am tendița să adaug ouă sau albuș, însă după ce am făcut varianta vegana de crackers dulci am realizat că pot face biscuiți delicioși fără ingrediente de origine animală. Uitându-mă peste rețetele de biscuiți pe care le-am postat până acum, am fost neplăcut surprinsă de faptul că încă nu am o rețetă de biscuiți cu cacao. Plecând de la aceste două observații, am ajuns la concluzia că ar fi o crimă să nu încerc să fac niște biscuiți vegani cu cacao.

Am folosit o cantitate mai mare de cacao pentru o culoare mai intensă și am folosit din nou făină de quinoa, pentru că am început s-o ador. În cazul în care nu vă place aroma de quinoa, nu vă faceți griji, pentru că pudra de cacao o acoperă în totalitate.

Dacă sunteți ca mine și vă place să aruncați mereu ceva sănătos în geantă ca să nu muriți de foame la muncă sau în oraș atunci, trebuie să faceți această rețetă. Acești biscuiți sunt crocanți, nu sunt foarte tari, însă sunt rezistenți, prin urmare nu se vor zdrobi cu ușurință dacă o să alegem să-i ținem într-o pungă. YAY! 😀


3-min4-min


Untitled-4


Biscuiti Vegani cu Cacao si Faina de Quinoa (fara zahar, fara faina alba, fara unt)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
320 g 30 de minute
Timp de gatire Timp de asteptare
20 de minute 30 de minute
Portii Timp de preparare
320 g 30 de minute
Timp de gatire Timp de asteptare
20 de minute 30 de minute
Biscuiti Vegani cu Cacao si Faina de Quinoa (fara zahar, fara faina alba, fara unt)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
320 g 30 de minute
Timp de gatire Timp de asteptare
20 de minute 30 de minute
Portii Timp de preparare
320 g 30 de minute
Timp de gatire Timp de asteptare
20 de minute 30 de minute
Ingrediente
Portii: g
Unitati:
Etape
  1. Într-un bol, combinăm făina de quinoa cu făina de ovăz, eritritolul cu stevia, cacaoa, praful de copt și sarea. Adăugăm uleiul de cocos topit și laptele de migdale și frământăm compoziția până la obținerea unui bile de aluat.
  2. Așezăm bila pe o bucată de foaie de copt, o aplatizam puțin și o acoperim cu o altă bucată de foaie de copt. Facem acest lucru pentru a preveni lipirea alutului de sucitor.
  3. Întindem aluatul într-o foaie subţire cu grosimea de aproximativ 2-3 mm.
  4. Decupăm biscuiții folosind o formă sau un pahar și îi așezam într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
  5. Aluatul rămas se împreunează și se întinde pentru decuparea unor noi biscuiți. Încercăm să folosim aproape tot aluatul, pentru că este păcat să-l irosim. Dacă este nevoie, se schimbă bucățile de foaie de copt.
  6. Coacem biscuiții timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius.
  7. După coacere, îi transferăm pe un grătar și îi lăsăm să se răcească complet. Se păstrează într-un vas cu închidere ermetică.
  8. Enjoy!
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagină care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.

Partajeaza reteta

1-min



NutritionLabel

100g de biscuiți au 332kcal, 16.7g de grăsimi, 35.7g de carbohidrați și 9.9g de proteine!


Folosiți codul DNI15 pentru a obține un DISCOUNT de 15%, valabil pentru fiecare comandă plasată pe Myprotein. De asemenea, puteți folosi codul DNIORGANIC pentru a obține un discount de 20%pentru toate produsele din gama organică.

Pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea fiecărei comenzi plasate pe www.nosugarshop.ro, puteți folosiți codul DNI5.


Untitled-2

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *