Mousse cu Capsuni (fara zahar, Dukan, continut scazut de grasimi, 100% sanatos)

Acest mousse se apropie de perfectiune, pentru ca este aerat, aromat, usor, dietetic, savuros si 100% sanatos!


2-min


4-min


Dupa doua saptamani de calvar in care am invatat pentru sesiune, am dormit putin si am mancat in prostie, in sfarsit ma pot bucura si eu de vacanta. Desi sunt constienta ca majoritatea oamenilor o duc mai rau, pentru ca muncesc 5 zile din 7 si au cateva sapatamini de concediu, partea subiectiva din mine isi plangea de mila.

Sesiunea a luat sfarsit, iar eu o sa gatesc mai mult, o sa scriu mai mult si o sa fiu o fiinta umana mai fericita. 😀

In putinul timp liber pe care l-am avut, am creat aceasta reteta de mousse care cu siguranta o sa va atraga atentia, pentru ca mai sanatos decat atat nu se poate! ♥

Pentru indulcirea mousse-ului am folosit eritritol cu stevia de la Green Sugar pe care il puteti comanda de pe www.nosugarshop.ro.


3-min


1-min


Mousse cu Capsuni (fara zahar, Dukan, continut scazut de grasimi, 100% sanatos)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
4 portii 10 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
1-2 minute 3 ore
Portii Timp de preparare
4 portii 10 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
1-2 minute 3 ore
Mousse cu Capsuni (fara zahar, Dukan, continut scazut de grasimi, 100% sanatos)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
4 portii 10 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
1-2 minute 3 ore
Portii Timp de preparare
4 portii 10 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
1-2 minute 3 ore
Ingrediente
Portii: portii
Unitati:
Etape
  1. Punem cele 6 foi de gelatina la inmuiat in apa rece.
  2. Punem capsunile curatate, spalate si taiate intr-o craticioara. Adaugam 20g de eritritol cu stevia si indulcitorul lichid cu stevia si punem cratita pe foc. Amestecand incotinuu, gatim capsunile pana cand s-a dizolvat tot indulcitorul (1-2 minute).
  3. Daca capsunile nu sunt foarte dulci, va recomand sa mariti cantitatea de indulcitor.
  4. Cu ajutorul unui blender transformam capsunile intr-un piure, adaugam cele 6 foi de gelatina si amestecam jeleul pentru a dizolva gelatina.
  5. Adaugam laptele praf si mixam bine compozitia.
  6. Batem albusurile cu cele 20g ramase de eritritol si pana cand obtinem o spuma ferma. Optional puteti adauga, inainte de mixare, 1/4 lingurita de bitartrat de potasiu (cream of tartar) pentru a stabiliza albusurile.
  7. Turnam amestecul de capsuni peste albusuri si, cu ajutorul unei spatule din silicon, incorporam treptat compozitia de capsuni in spuma de albusuri.
  8. Impartim mousse-ul cat se poate de egal in 4 pahare si il punem in frigider. Se pastreaza la rece timp de 3 ore sau pana cand s-a intarit complet.
  9. Enjoy!
Notitele retetei

Eritritolul cu stevia, laptele praf degresat si indulcitorul lichid cu stevia cu aroma de capsuni le puteti comanda de pe www.nosugarshop.ro.


© Dulciurile Nu Ingrasa. Toate materialele postate pe acest site imi apartin si sunt protejate de drepturile de autor si toate drepturile ce imi revin in calitate de autor conform legislatiei romane si internationale aflate in vigoare. Folosirea retetelor in scop comercial este interzisa, la fel si copierea acestora fara specificarea autorului si sursei.

Partajeaza reteta


NutritionLabel-99

O portie are numai 53kcal si 0.3g de grasimi!


6-min


5-min


Pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea fiecărei comenzi plasate pe www.nosugarshop.ro, puteți folosiți codul DNI5.


Untitled-2

 

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *