Batoane Proteice Fara Zahar cu Zmeura si Ciocolata Alba

Dupa prima incercare reusita de a face batoane proteice fara zahar, deja stiam ca nu o sa ma opresc la o singura aroma. M-am tot gandit la diverse texturi si ingrediente pe care as putea sa le incorporez intr-un baton, iar versiunea castigatoare a fost cea pe care v-o prezint de data asta. Bineinteles, o sa urmeze si alte combinatii, insa batonul cu zmeura si ciocolata alba a fost cel care m-a intrigat cel mai tare.

Cu mana pe inima va spun ca aceasta combinatie este mai mult decat interesanta, iar gustul este senzational!


1.3-min


Contrastul dintre batonul moale si bucatile crocante de ciocolata alba este pur si simplu minunat, iar aroma de zmeura este invioratoare. ♥


2-min3-min


Daca sunteti nou pe acest blog si inca nu aveti toate ingredientele necesare, dati click pe fiecare ingredient pe care ati vrea sa-l cumparati si veti fi redirectionati pe pagina care il comercializeaza. 🙂


Batoane Proteice Fara Zahar cu Zmeura si Ciocolata Alba
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
10 batoane 20 minute
Timp de asteptare
2 ore
Portii Timp de preparare
10 batoane 20 minute
Timp de asteptare
2 ore
Batoane Proteice Fara Zahar cu Zmeura si Ciocolata Alba
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
10 batoane 20 minute
Timp de asteptare
2 ore
Portii Timp de preparare
10 batoane 20 minute
Timp de asteptare
2 ore
Ingrediente
Ciocolata alba
Batoane
Portii: batoane
Unitati:
Etape
Ciocolata alba
  1. Intr-o craticioara, topim untul de cacao la foc mic. Adaugam pudra proteica (whey-ul), eritritolul cu stevia si vanilia macinata si amestecam totul cu o spatula pana cand obtinem o masa legata.
  2. Intindem compozitia pe o bucata de foaie de copt, o lasam sa se raceasca complet, dupa care o punem in frigider si o lasam acolo timp de o ora.
  3. Scoatem ciocolata din frigider si o maruntim.
Batoane
  1. Combinam whey-ul cu cazeina, pudra vitafiber si aroma de zmeura.
  2. Adaugam zmeura liofilizata, bucatile de ciocolata, untul de caju si laptele si framantam totul pana la omogenizare. Nu adaugati mai mult lichid, doar framantati si veti vedea ca totul se va lega. Daca detineti un mixer de masa va recomand sa-l utilizati, folosind atasamentul "paleta".
  3. Transferati compozitia intr-o forma patrata din silicon cu diametrul de 20-21cm si presati-o pana cand obtineti o suprafata compacta si plata.
  4. Puneti forma in frigider pentru o ora sau in congelator pentru 20 de minute.
  5. Inlaturati forma si portionati compozitia, formand 10 batoane egale.
  6. Enjoy!
Notitele retetei

Dati click pe fiecare ingredient pe care ati vrea sa-l cumparati si veti fi redirectionati pe pagina care il comercializeaza.


© Dulciurile Nu Ingrasa. Toate materialele postate pe acest site imi apartin si sunt protejate de drepturile de autor si toate drepturile ce imi revin in calitate de autor conform legislatiei romane si internationale aflate in vigoare. Folosirea retetelor in scop comercial este interzisa, la fel si copierea acestora fara specificarea autorului si sursei.

Partajeaza reteta

NutritionLabel-172

Un baton are 231kcal, 6.4g de grasimi, 33.8g de carbohidrati (din care 29.9g de fibre) si 23.9g de proteine!


4-min


Folositi codul DNI15 pentru a obtine un DISCOUNT de 15%, valabil pentru fiecare comanda plasata pe www.myprotein.ro. De asemenea, puteti folosi codul DNIORGANIC pentru a obtine un discount de 20% pentru toate produsele din gama organica.

Pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea fiecarei comenzi plasate pe www.nosugarshop.ro, puteti folositi codul DNI5.


Untitled-2

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *