Crème Brûlée Low-Fat Fără Zahăr

De tare multe ori mă trezesc adaptând dulciuri pe care nu le-am încercat niciodată, iar acest lucru se aplică și în cazul de față. Nu am mâncat niciodată un Crème Brûlée făcut cu zahăr și frișcă, chiar dacă l-am văzut de multe ori în poze și emisiuni.

Cu toate acestea, în bucătăria mea nu există discriminare, de aceea l-am făcut oricum, așa cum mi-a poftit mie inimă. Nu știu dacă are vreo legătură cu ceea ce numesc alții Crème Brûlée, însă este foarte gustos și este desert. De data aceasta am făcut o versiune cu un conținut mai scăzut de grăsimi și un conținut mai ridicat de proteine, însă intenționez să fac și varianta cu frișcă, pentru un desert mai high-fat.

Sunt o persoană ciudată, pe cuvânt, poftesc la înghețată de câteva săptămâni și mă trezesc făcând Crème Brûlée. Mai există cineva care face la fel? Sunt tare curioasă, pentru că în momentul de față mă simt singură și neînțeleasă. Partea bună este că acum avem și această rețetă pe site, partea proastă este că nu are nici o legătură cu înghețata. 😀






Crème Brûlée Low-Fat Fără Zahăr
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
2 portii 15 minutes
Timp de gatire Timp de asteptare
20-25 de minute 15 minute
Portii Timp de preparare
2 portii 15 minutes
Timp de gatire Timp de asteptare
20-25 de minute 15 minute
Crème Brûlée Low-Fat Fără Zahăr
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
2 portii 15 minutes
Timp de gatire Timp de asteptare
20-25 de minute 15 minute
Portii Timp de preparare
2 portii 15 minutes
Timp de gatire Timp de asteptare
20-25 de minute 15 minute
Ingrediente
Pentru compozitie
Pentru caramelizare
Portii: portii
Unitati:
Etape
  1. Punem toate ingredientele pentru compoziție într-un blender. Pasam compoziția până când obținem o cremă extrem de omogenă. Nu vă grăbiți să vă opriți, pasați totul până când nu mai există deloc cocoloașe de brânză, iar compoziția este foarte cremoasă.
  2. Împărțiți crema în două vase ramekin și puneți vasele într-o tavă. Coaceți crema în cuptorul preîncălzit la 160 de grade Celsius timp de 20-25 de minute.
  3. Pentru caramelizare aveți două opțiuni: să topiți indulciorul cu un arzător mic sau să topiți îndulcitorul într-o crăticioară. A două opțiune va da rezultate mai bune, însă va trebui să folosiți o cantitate mai mare pentru topire și să turnați doar o mica parte peste desert (este foarte dulce).
  4. Eu am preserat Tagatesse-ul peste desert și l-am topit cu un arzător mic, pe care l-am cumpărat din Selgros cu mai puțin de 20RON.
  5. Enjoy!
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.

Partajeaza reteta


O porție are 128kcal, 6.6g de grăsimi, 4.5g de carbohidrați și 12.7g de proteine! 


Folosiți codul DNI10 pentru a obține un DISCOUNT de 10%, valabil pentru fiecare comandă plasată pe Myprotein. De asemenea, puteți folosi codul DNIORGANIC pentru a obține un discount de 20%pentru toate produsele din gama organică.

Pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea fiecărei comenzi plasate pe www.nosugarshop.ro, puteți folosiți codul DNI5.



You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *