Crème Brûlée Low-Fat Fără Zahăr
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
2 portii 15 minutes
Timp de gatire Timp de asteptare
20-25 de minute 15 minute
Portii Timp de preparare
2 portii 15 minutes
Timp de gatire Timp de asteptare
20-25 de minute 15 minute
Crème Brûlée Low-Fat Fără Zahăr
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
2 portii 15 minutes
Timp de gatire Timp de asteptare
20-25 de minute 15 minute
Portii Timp de preparare
2 portii 15 minutes
Timp de gatire Timp de asteptare
20-25 de minute 15 minute
Ingrediente
Pentru compozitie
Pentru caramelizare
Portii:2 portii
Etape
  1. Punem toate ingredientele pentru compoziție într-un blender. Pasam compoziția până când obținem o cremă extrem de omogenă. Nu vă grăbiți să vă opriți, pasați totul până când nu mai există deloc cocoloașe de brânză, iar compoziția este foarte cremoasă.
  2. Împărțiți crema în două vase ramekin și puneți vasele într-o tavă. Coaceți crema în cuptorul preîncălzit la 160 de grade Celsius timp de 20-25 de minute.
  3. Pentru caramelizare aveți două opțiuni: să topiți indulciorul cu un arzător mic sau să topiți îndulcitorul într-o crăticioară. A două opțiune va da rezultate mai bune, însă va trebui să folosiți o cantitate mai mare pentru topire și să turnați doar o mica parte peste desert (este foarte dulce).
  4. Eu am preserat Tagatesse-ul peste desert și l-am topit cu un arzător mic, pe care l-am cumpărat din Selgros cu mai puțin de 20RON.
  5. Enjoy!
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.