Biscuiți fragezi (fără zahăr, fără gluten, vegani)

Nu știu cum se întâmplă, însă în fiecare an mă trezesc că nu reușesc să fac la timp mai multe rețete de Crăciun. Mereu cumpăr diverse forme pentru prăjituri și biscuiți, îmi fac planuri mărețe și îmi dau seama că mai sunt doar câteva zile și că ceea ce mi-am propus arată bine doar pe hârtie. Mai mult decât atât, nu știu cât de utilă ar fi o rețetă postată pe data de 24 decembrie, pentru că s-ar putea să nu aveți ingredientele necesare pentru a o face și toate eforturile mele ar fi inutile.

Anul acesta am fost mai harnică, pentru că aceasta este a doua rețetă festivă pe care o postez și sunt tare mândră de mine că am avut suficientă răbdare să fac și suport video pentru fiecare. Deși poate părea elementar și banal din exterior, nu este deloc ușor să faci o rețetă video. Până și cele mai puțin creative materiale au ore de muncă în spate, răbdare și idei, de aceea aș fi foarte recunoscătoare dacă v-ați abona la canalul meu de YouTube. Încerc să fac materiale video cât mai bune, însă nu poți face minuni fără un echipament corespunzător.

Știu că aș putea îmbunătăți semificativ rețetele video, însă Moș Crăciun nu există, iar camerele video nu apăr singure la ușa mea. Cât de frumoase erau vremurile în care scriam o scrisoare și știam că dimineața o să-mi găsesc sub brad cadoul. Oare nu mai primesc ce-mi doresc, pentru că am încetat să mai scriu scrisori? 😀

Chiar dacă poate nu o să primim toți ceea ce ne dorim, cu siguranță ne putem ridica moralul cu ceva dulce. Nimic nu este mai frumos decât o masă festivă colorată și bogată, așezată lângă un brad luminos. Biscuiții pe care vi-i propun sunt delicioși și pot fi agățați de brad, însă va trebui să fiți atenți în cazul în care aveți animale de companie sau copii. Credeți că sunteți singurii pofticioși?


1-min


Acești biscuiți pur și simplu se topesc în gură și sunt atât de fragezi, încât o să vă fie greu să vă opriți!


3.1-min


Untitled-4Biscuiți fragezi (fără zahăr, fără gluten, vegani)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
330 g 30 de minute
Timp de gatire
15 minute
Portii Timp de preparare
330 g 30 de minute
Timp de gatire
15 minute
Biscuiți fragezi (fără zahăr, fără gluten, vegani)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
330 g 30 de minute
Timp de gatire
15 minute
Portii Timp de preparare
330 g 30 de minute
Timp de gatire
15 minute
Ingrediente
Portii: g
Unitati:
Etape
  1. Urmăriți clipul video de mai sus pentru a vedea cum se prepară acești biscuiți delicioși!
  2. Eu am folosit ulei de cocos nerafinat și am ales să adaug doar vanilie măcinată, însă puteți folosi ulei rafinat și să adăugați alte arome. Uleiul nerafinat este mai puțin procesat, de aceea îl prefer.
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.

Partajeaza reteta

NutritionLabel-17

100g de biscuiți au 409kcal, 25.6g de grăsimi, 42.6g de carbohidrați și 5.8g de proteine!


Folosiți codul DNI10 pentru a obține un DISCOUNT de 10%, valabil pentru fiecare comandă plasată pe Myprotein. De asemenea, puteți folosi codul DNIORGANIC pentru a obține un discount de 20%pentru toate produsele din gama organică.

Pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea fiecărei comenzi plasate pe www.nosugarshop.ro, puteți folosiți codul DNI5.


Untitled-2

You may also like

4 comentarii

  1. Vad ca majoritatea retelor tale au in compozitie faina de kanjac…..se poate omite? Ce rol are in reteta?

    Iar stevia se poate inlocui cu miere?

    Multumesc!

    1. Faina de konjac leaga compozitia si este utila in retetele fara gluten. Eu nu as inlocui eritritolul cu stevia decat cu Tagatesse sau xylitol. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *