Tartă cu Mere și Scorțișoară (fără zahăr, fără făină albă, 100% sănătoasă)

Când am postat rețeta pentru prăjitura cu mere și scortisoară, v-am promis că o să mai urmeze rețete cu spirit de toamnă. Ador această  combinație, prin urmare mereu încerc să fac rețete cât mai bune și mai sănătoase pentru a-mi potoli poftele.

De multe ori îmi este frică să mă apuc de tarte, pentru că nu vreau să mă chinui 30 de minute s-o fac și să mă aleg doar cu o crustă tare și un munte de vase. Multe rețete recomandă să facem un aluat compact care să poată fi întins într-o foaie subțire. Eu am hotărât s-o iau pe drumul meu și am făcut o crustă asemănătoare cu cea de biscuiți. Partea bună este că nu va trebui să puneți aluatul în frigider înainte de a-l folosi și după să vă chinuiți să-l întindeți într-o foaie subțire. De asemenea, această crustă nu conține gluten, este delicioasă și nu are gust de plastic îndulcit.

Mie această tartă mi-a plăcut la nebunie și trebuie să recunosc că a fost unul dintre cele mai bune deserturi pe care le-am mâncat în ultimul timp. Tartă a fost mâncată în două zile, iar eu mă uităm cu tristețe la farfuria goală pe care au rămas doar câteva fărâmituri. 😀


4-min


Această tartă este extreeem de aromată și credeți-mă, este atât de bună încât nici o să banuiți că nu conține zahăr și că este sănătoasă!


1.1-min


6-min


Untitled-4Tartă cu Mere și Scorțișoară (fără zahăr, fără făină albă, 100% sănătoasă)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
8 portii 30 de minute
Timp de gatire
35 de minute
Portii Timp de preparare
8 portii 30 de minute
Timp de gatire
35 de minute
Tartă cu Mere și Scorțișoară (fără zahăr, fără făină albă, 100% sănătoasă)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
8 portii 30 de minute
Timp de gatire
35 de minute
Portii Timp de preparare
8 portii 30 de minute
Timp de gatire
35 de minute
Ingrediente
Umplutura
Decor
Portii: portii
Unitati:
Etape
  1. Urmăriți clipul video de mai sus pentru a vedea cum se prepară această tartă delicioasă!
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei

Partajeaza reteta

NutritionLabel-8

O felie de tartă are 259kcal, 16.3g de grăsimi, 27g de carbohidrați și 5.4g de proteine! 


Folosiți codul DNI10 pentru a obține un DISCOUNT de 10%, valabil pentru fiecare comandă plasată pe Myprotein. De asemenea, puteți folosi codul DNIORGANIC pentru a obține un discount de 20%pentru toate produsele din gama organică.

Pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea fiecărei comenzi plasate pe www.nosugarshop.ro, puteți folosiți codul DNI5.


Untitled-2

 

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *