Waffles Low-Carb (fără zahăr, fără făină albă)

Da, viața este nedreaptă și trebuie să facem numai decizii responsabile în viața noastră de adult. Încercăm să mâncăm cât mai sănătos, să fim cât mai activi și responsabili și să stăm departe de lucrurile care îngrașă. Orice aliment mâncat în exces îngrașă, însă există mâncăruri mai bogate în calorii și care ar trebui mâncate în cantitați moderate.

Chiar dacă faci sport și mănânci sănătos, vine o perioadă în care vrei să te definești puțin mai mult și cel mai frecvent vei reduce consumul de carbohidrați. Poate pur și simplu vrei să ții o dietă low-carb și atunci în mod cert nu vei putea mânca 4-5 gofre clasice la micul dejun.

NoCarb Noodle este un brand vândut exclusiv de No Sugar Shop și care a tot produs în ultima perioadă produse cu un conținut scăzut de carbohidrați. Mixul pentru brioșe l-am încercat și îmi place la nebunie, însă cel pentru gofre a fost o noutate.

Dacă mă întrebați pe mine, gofrele care rezultă sunt foarte bune, însă difere de cele clasice. Spun acest lucru pentru că vreau ca voi să aveți niște așteptări realiste. Cu acest mix veți obține niște gofre pufoase, moi și aromate, iar dacă le veți servi cu un sirop fără zahăr vor fi și mai bune. Chiar sper să testați și voi mixul și să-mi lăsați părerea într-un comentariu.

P.S. Forma pentru gofre o puteți găsi la cei de la Pandorex.

Waffles Low-Carb (fara zahar, fara faina alba)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
6-7 gofre 10 minute
Timp de gatire
40 de minute
Portii Timp de preparare
6-7 gofre 10 minute
Timp de gatire
40 de minute
Waffles Low-Carb (fara zahar, fara faina alba)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
6-7 gofre 10 minute
Timp de gatire
40 de minute
Portii Timp de preparare
6-7 gofre 10 minute
Timp de gatire
40 de minute
Ingrediente
Pentru gofre
Pentru topping
Portii: gofre
Unitati:
Etape
  1. Punem mixul într-un bol încăpător. Adăugăm îndulcitorul, vanilia, laptele și uleiul și amestecăm totul cu o spatulă până la omogenizare.
  2. Aluatul nu va fi foarte fluid, însă este maleabil și se lucrează ușor cu el. Deși se recomandă ca mixul să fie folosit în aparat de gofre, eu nu dețin unul și am folosit o formă din silicon.
  3. Ungem forma cu puțin ulei de cocos și punem 2 linguri de compoziție în fiecare cavitate. Folosim spatula pentru a distribui și aplatiza compoziția. Eu am obținut 5 gofre foarte groase, însă v-aș recomanda să folosiți două forme și să faceți 6-7 gofre din această compoziție.
  4. Coacem gofrele în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de 40 de minute. Le răsturnăm pe un grătar și le lăsăm să se răcească câteva minute.
  5. Le servim cu gem fără zahăr sau alte topping-uri la alegere.
  6. Enjoy!
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.

Partajeaza reteta

Dacă veți face 6 gofre din compoziția obtinută o servire va avea 107kcal, 8.4g de grăsimi, 10.8g de carbohidrați (din care 9.2g de fibre) și 2.6g de proteine!


Folosiți codul DNI10 pentru a obține un DISCOUNT de 10%, valabil pentru fiecare comandă plasată pe Myprotein. De asemenea, puteți folosi codul DNIORGANIC pentru a obține un discount de 20%pentru toate produsele din gama organică.

Pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea fiecărei comenzi plasate pe www.nosugarshop.ro, puteți folosiți codul DNI5.


You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *