Madlene Dietetice (fără zahăr, fără făină albă, 100% sănătoase)

Sunt genul de om care se poate uită zeci de minute la poză și filmări cu dulciuri și mâncăruri. Deși de cele mai multe ori nu ajung să adaptez rețetele văzute, sunt momente în care imaginile au o putere aproape magică și mă îndeamnă să încep să gătesc.

Adevărul este că fac destul de rar rețete complete și torturi, ceea ce înseamnă că mă trezesc de multe ori făcând biscuiți sau brioșe. Uitându-mă la câteva rețete de madlene, am văzut că majoritatea bloggerilor le adoră pentru gustul bogat de unt și textura destul de densă. Deși arată că niște biscuiți, sunt descrise că fiind niște prăjituri mici coapte în forme de scoici. Citind toate aceste lucruri, mi-am dat seama că poate sunt chiar norocoasă, pentru că nu voi avea cu ce să compar versiunea mea adaptată.

Deși sunt aproape sigură că ceea ce am făcut eu se află la o distanță destul de mare de preparatul original, gustul este minunat, iar eu le-am mâncat cu plăcere. Sunt deosebite alături de ceai sau cafea, iar aspectul lor îmi place la nebunie. Nu știu dacă le pot numi neapărat prăjituri, însă pe post de biscuiți sunt excepționale. 😀


2.1-min


Nu-i așa că arată minunat? ♥

Forma din silicon pe care am folosit-o o puteți găsi aici. Vă recomand să cumpărați două, pentru că veți economisi destul de mult timp.


1.1-min


3.1-min


Untitled-4Madlene Dietetice (fara zahar, fara faina alba, 100% sanatoase)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
20 de madlene 10 minute
Timp de gatire
15 minute
Portii Timp de preparare
20 de madlene 10 minute
Timp de gatire
15 minute
Madlene Dietetice (fara zahar, fara faina alba, 100% sanatoase)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
20 de madlene 10 minute
Timp de gatire
15 minute
Portii Timp de preparare
20 de madlene 10 minute
Timp de gatire
15 minute
Ingrediente
Portii: de madlene
Unitati:
Etape
  1. Urmăriți clipul video de mai sus pentru a vedea cum se prepară acești biscuiți delicioși!
  2. *Pentru a le scoate mai ușor, vă recomand să le lăsați să se răcească timp de 5 minute în formă. Când o să le scoateți din cuptor o să fie destul de moi și se pot rupe, de aceea vă recomand să le lăsați să se răcească puțin.
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.

Partajeaza reteta

NutritionLabel-24

O prăjitură va avea 36kcal, 3g de grăsimi, 1.1g de carbohidrați și 1.7g de proteine!


Folosiți codul DNI10 pentru a obține un DISCOUNT de 10%, valabil pentru fiecare comandă plasată pe Myprotein. De asemenea, puteți folosi codul DNIORGANIC pentru a obține un discount de 20%pentru toate produsele din gama organică.

Pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea fiecărei comenzi plasate pe www.nosugarshop.ro, puteți folosiți codul DNI5.


Untitled-2

You may also like

2 comentarii

  1. Bună. Ador retetele tale si cum in doua luni ma pregătesc sa fiu mămica, am tot studiat postarile tale iar de azi voi începe să fac si eu. Iti multumesc pentru că împărtășești cu noi. Pentru mine va fi f de ajutor pe viitor sa imi cuceresc băiețelul cu dulciuri făcute în casa însă eu sa stiu si ca sunt sănătoase. Te rog spune-mi ce presari pe deasupra cu aspect de zahar pudră?
    Multumesc

    1. Buna! Ma bucur enorm ca iti plac retetele mele. In loc de zahar pudra presar eritritol cu stevia macinat la rasnita de cafea, insa exista si Green Sugar pudra daca nu vrei sa te complici. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *