Grisine Dulci cu Fibre (fără zahăr, fără făină de grâu, 100% sănătoase)

Nu este tocmai ușor să faci produse cu un conținut mai scăzut de carbohidrați, însă nici imposibil nu este. Aceste grisine au fost făcute cu făină de secară și mix de fibre, cel din urmă fiind folosit pentru a reduce cantitatea de carbohidrați.

În cazul în care vreți niște grisine crocante, această rețetă nu este pentru voi, însă dacă vă plac gustările sănătoase, gustoase și hrănitoare, atunci sunt sigură că o să vă placă.

Cantitatea netă de carbohidrați pe care o conține o porție de 100g de produs este de aproximativ 15,2g. Nu este extrem de puțin, însă dacă ar fi să inspectăm ambalajul unor grisine normale cu siguranță am sesiza diferența. YAY!

Mie aceste grisine îmi plac la nebunie și când spun acest lucru chiar nu exagerez. În cazul în care încercați această rețetă, nu ezitați să vă expuneți părerea într-un comentariu, pentru că sunt extrem de curioasă să aflu dacă și vouă o să vă placă la fel de mult.


Grisine Dulci cu Fibre (fara zahar, fara faina de grau, 100% sanatoase)Grisine Dulci cu Fibre (fara zahar, fara faina de grau, 100% sanatoase)Grisine Dulci cu Fibre (fara zahar, fara faina de grau, 100% sanatoase)


Untitled-4


Grisine Dulci cu Fibre (fără zahăr, fără făină de grâu, 100% sănătoase)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
400 g 20 de minute
Timp de gatire
65 de minute
Portii Timp de preparare
400 g 20 de minute
Timp de gatire
65 de minute
Grisine Dulci cu Fibre (fără zahăr, fără făină de grâu, 100% sănătoase)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
400 g 20 de minute
Timp de gatire
65 de minute
Portii Timp de preparare
400 g 20 de minute
Timp de gatire
65 de minute
Ingrediente
Grisine
Decor
Portii: g
Unitati:
Etape
 1. Într-un bol, combinăm făină de secară cu mixul de fibre, îndulcitorul, laptele praf, praful de copt și vanilia măcinată.
 2. Adăugăm ouăle, albușurile, piureul de măr, uleiul de cocos și esența de vanilie și frământăm aluatul timp de 10 minute. Eu am frământat aluatul cu ajutorul mixerului planetar (de masă) folosind atașamentul "paletă".
 3. Transferăm aluatul pe suprafața de lucru și îl împărțim în 16 bucăți egale.
 4. Modelăm fiecare bucată pentru obținerea unor fâșii. Eu am tăiat fiecare fâșie în două, pentru că nu am vrut să obțin niște grisine foarte lungi.
 5. Așezam fâșiile rezultate într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și le coacem în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de 20 de minute. Coborâm temperatura la 150 de grade Celsius și scoatem tava din cuptor.
 6. Întoarcem grisinile pentru o rumenire uniformă și le introducem înapoi în cuptor, unde le ținem încă 40 de minute.
 7. Batem oul cu îndulcitorul până la dizolvarea celui din urmă.
 8. După 40 de minute, scoatem din nouă tava din cuptor, ungem grisinile cu ou și presărăm puțin susan. Le coacem încă 5 minute pentru a uscă oul.
 9. Le transferăm pe un grătar și le lăsăm să se răcească complet.
 10. P.S. Grisinele rezultate nu vor fi crocante, însă dacă le lăsați peste noapte pe grătar, acestea se vor mai întări.
 11. Enjoy!
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.

 

 

Partajeaza reteta

NutritionLabel

O porție de 100g are 249kcal, 6.4g de grăsimi, 46.4g de carbohidrați și 13.7g de proteine! 


Folosiți codul DNI15 pentru a obține un DISCOUNT de 15%, valabil pentru fiecare comandă plasată pe Myprotein. De asemenea, puteți folosi codul DNIORGANIC pentru a obține un discount de 20%pentru toate produsele din gama organică.

Pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea fiecărei comenzi plasate pe www.nosugarshop.ro, puteți folosiți codul DNI5.


Untitled-2

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *