Negrese Dietetice (fără zahăr, 100% sănătoase)

După cum am spus în articolul anterior, urma să plec din țară pentru o scurtă perioadă. M-am întors, însă am adus cu mine o tonă de emoții pozitive și o colecție de amintiri frumoase.

Am văzut Budapesta, am fost în Viena unde am avut ocazia să vizitez palatul Schönnbrunn și grădina Zoologică și mi-am distrus picioarele până în puncul în care acestea official cereau detașarea de corpul meu. Da, călătoriile pot fi solicitante, însă trebuie să recunosc că m-am născut cu o pereche pretențioasă de picioare. După ore de mers, partea de jos pur și simplu se umflă și încep să simt o durere aparte. În toți acești ani am învățat să îndur acest disconfort profund, pentru că nu o să las durerea să mă împiedice să-mi trăiesc viața!

Exact înainte să plec am primit de la Myprotein un mix pentru negrese proteice. Eram tentată să-l desfac și să-l încerc imediat, însă încă mai aveam de făcut bagaje și dimineața ne luam zborul. Când m-am întors, mi-am adus aminte de el și am trecut la treabă.
Vă spun sincer că acest mix m-a surprins plăcut, iar negresele rezultate sunt extrem, extreeem de gustoase. În plus, pentru a le prepara veți avea nevoie doar de mix-ul Myprotein și încă 4 ingrediente. YAY! 😀


1-min3.1-min4.1-min


Untitled-4



Negrese Dietetice (fara zahar, 100% sanatoase)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
9 portii 5 minute
Timp de gatire
30 de minute
Portii Timp de preparare
9 portii 5 minute
Timp de gatire
30 de minute
Negrese Dietetice (fara zahar, 100% sanatoase)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
9 portii 5 minute
Timp de gatire
30 de minute
Portii Timp de preparare
9 portii 5 minute
Timp de gatire
30 de minute
Ingrediente
Negrese
  • 300 g mix pentru negrese proteice de la MP
  • 2 bucati oua (100g)
  • 90 g lapte 1.5% grasime
  • 340 g iaurt grecesc 2% grasime
  • 30 g miez de nuca
Decor
Portii: portii
Unitati:
Etape
  1. Punem mix-ul pentru negrese într-un bol.
  2. Adăugăm ouăle, laptele și iaurtul grecesc și mixăm totul până la omogenizare.
  3. Turnăm amestecul într-o formă pătrată cu diametrul de 20cm. Vă recomand să tapetați forma cu hârtie de copt.
  4. Decorăm prăjitura cu miezul de nucă. O coagem în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de 30 de minute.
  5. O lăsăm să se răcească puțin, o scoatem din formă și o tăiem în 9 pătratele egale. Decorați fiecare negresă cu unt de caju. Dacă untul de caju este tare, încălziți-l puțin. Pentru cele mai bune rezultate vă recomand să folosiți un sac de patiserie sau o pungă tip ziplock.
  6. Se păstrează în frigider până în momentul servirii.
  7. Enjoy!
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.

Partajeaza reteta

NutritionLabel-4

O negresă are 186kcal, 7.5g de grăsimi, 13.4g de carbohidrați și 16.2g de proteine!


Vă trimit și vouă puțină energie pozitivă! ♥


Folosiți codul DNI15 pentru a obține un DISCOUNT de 15%, valabil pentru fiecare comandă plasată pe Myprotein. De asemenea, puteți folosi codul DNIORGANIC pentru a obține un discount de 20%pentru toate produsele din gama organică.


Untitled-2

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *