Plăcintă Ușoară cu Mere (fără zahăr, 100% delicioasă)

Știu că în ultima perioadă am postat destul de multe rețete cu mere și nu vreau să credeți că nu știu de existența altor ingrediente, însă am o ladă și trebuie să fac ceva cu ele. 😀

Această rețetă este mai neobișnuită, cel puțin pentru mine, pentru că am folosit foi de plăcintă și cu toții știm că acestea sunt făcute din făină albă de grâu. Sunt sigură că cei care mă urmăresc constant știu deja că încerc să evit acest tip de făină, însă am ales să folosesc foile de plăcintă dintr-un motiv.

Nu știu câți dintre voi ați ajuns pe site-uri cu rețete „dietetice” cu făină albă și o tonă de zahăr, unde cuvântul dietetic este folosit total nejustificat. Dacă nu folosesc zahăr, atunci folosesc miere sau agave sau zahăr brun și insistă să spună că desertul lor este fără zahăr. Nu mă înțelegeți greșit, este dreptul fiecăruia să scrie ce vrea pe blogul sau, însă nu îmi place când oamenilor li se vând vise și informații eronate. Mierea, siropul de agave și zahărul brun au un conținut ridicat de carbohidrați și au mai mult sau mai puțin același număr de calorii ca vechiul clasicul zahăr.

Nu știu câți o să mă credeți, însă oamenii sunt foarte rezistenți la schimbare. Nu ne place să fim scoși din zona noastră de confort, nu ne place să învățam și să depunem prea mult efort și când spun aceste lucruri mă am în vedere și pe mine. Bineînțeles, când vrem să ne schimbăm stilul de viață, bine ar fi să-l schimbăm radical și să excludem cât mai multe alimente nesănătoase, însă de multe ori această strategie nu funcționează.

Sunt oameni care se despart mai greu de făina albă de grâu și căutând rețete dietetice ajung să găsească o altă tâmpenie și nu obțin niciodată rezultatele mult așteptate. Pentru că vreau să ajut cât mai mulți oameni, am hotărât să fac și o astfel de plăcintă. Fiecare are ritmul lui de asimilare și cred că nu trebuie să facem o schimbare forțat. Dacă încă nu vă simțiți pregătiți să experimentați cu alte tipuri de făină, încercați să eliminați zahărul și orice alt „îndulcitor” cu indice glicemic ridicat. Merele și făina albă deja au un conținut ridicat de carbohidrați și credeți-mă când vă spun că nu vreți să mai contribuiți și voi cu câteva zeci de grame de zahăr adăugat.


cover 2 copy


Untitled-4Placinta Usoara cu Mere (fara zahar, 100% delicioasa)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
12 portii 20 de minute
Timp de gatire
30 de minute
Portii Timp de preparare
12 portii 20 de minute
Timp de gatire
30 de minute
Placinta Usoara cu Mere (fara zahar, 100% delicioasa)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
12 portii 20 de minute
Timp de gatire
30 de minute
Portii Timp de preparare
12 portii 20 de minute
Timp de gatire
30 de minute
Ingrediente
Portii: portii
Unitati:
Etape
  1. Urmăriți clipul video de mai sus pentru a vedea cum se prepară această prăjitură delicioasă!
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.

Partajeaza reteta

NutritionLabel-14

O bucată de prăjitură are 184kcal, 9g de grăsimi, 25.4g de carbohidrați și 3.3g de proteine!


Folosiți codul DNI10 pentru a obține un DISCOUNT de 10%, valabil pentru fiecare comandă plasată pe Myprotein. De asemenea, puteți folosi codul DNIORGANIC pentru a obține un discount de 20%pentru toate produsele din gama organică.

Pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea fiecărei comenzi plasate pe www.nosugarshop.ro, puteți folosiți codul DNI5.


Untitled-2

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *