Biscuiți cu Nuci Pecan și Aromă de Caramel Fără Zahăr

Mereu am crezut și continui să cred că oamenii creativi au o doză sănătoasă de ciudat în ei. Nu, ciudat nu înseamnă rău și nici nebun. Ciudat înseamnă neobișnuit, ciudat înseamnă să intri pe geam când este deschisă ușa și să sari atunci când puteai să ocolești.

Spun toate aceste lucruri, pentru că mereu m-am simțit diferită și uneori chiar mă simțeam vinovată, pentru că nu eram ca toată lumea. Prea implusiva, prea expresivă, trăiam prea intens fiecare moment. Prea sinceră, prea vorbareasca sau prea retrasă în funcție de stare, prea schimbătoare și introvertită, pentru că totul făcea parte dintr-un mecanism mare de apărare.

Atunci când am ajuns să mă accept așa cum sunt, cu bune, cu rele și foarte rele am devenit mai echilibrată, iar cele foarte rele pur și simplu au dispărut într-un mod cât se poate de natural. În retragere mi-am găsit liniștea pe care am folosit-o să scriu, în impulsivitate creativitatea, iar expresivitatea m-a ajutat să mă integrez și să mă fac plăcută.

Cred că ceea ce vreau să spun este să vă iubiți, să vă respectați și să vă acceptați calitățile și defectele, pentru că ansamblul lor ne fac ceea ce suntem. Mereu trebuie să lucrăm asupra noastră și să tindem să fim mai buni, însă până atunci, trebuie să ne simțim bine cu noi înșine.

Nici biscuiții pe care vi-i propun în acest articol nu sunt mediocri, chiar dacă folsim un mix pentru biscuiți pentru a-i prepară. Cu toate acestea, trebuie să vă spun că dacă nu vă plac biscuiții destul de dulci, nu cred că o să vă placă nici aceștia, pentru că sunt destul de dulci. Mie îmi place la nebunie să-i mănânc cu ceai sau cafea neîndulcită și atunci gusturile se echilibrează frumos.

Biscuiti cu Aroma de Caramel Fara Zahar
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
12 biscuiti 30 de minute
Timp de gatire Timp de asteptare
14-15 minute 30 de minute
Portii Timp de preparare
12 biscuiti 30 de minute
Timp de gatire Timp de asteptare
14-15 minute 30 de minute
Biscuiti cu Aroma de Caramel Fara Zahar
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
12 biscuiti 30 de minute
Timp de gatire Timp de asteptare
14-15 minute 30 de minute
Portii Timp de preparare
12 biscuiti 30 de minute
Timp de gatire Timp de asteptare
14-15 minute 30 de minute
Ingrediente
Portii: biscuiti
Unitati:
Etape
  1. Punem mixul pentru biscuiți într-un bol încăpător.
  2. Adăugăm toate ingredientele lichide și amestecăm compoziția cu o spatulă până la omogenizare. Vom obține un aluat compact și moale.
  3. Vom obține aproximativ 320g de aluat pe care îl vom împarți în 12 bile egale. Aplatizam fiecare bilă pentru a obține niște biscuiți plați și rotunzi.
  4. Punem câte o nucă pecan în mijlocul fiecărui biscuit și o presăm ușor.
  5. Coacem biscuiții în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de 14-15 minute.
  6. Transferăm biscuiții pe un grătar și îi lăsăm să se răcească complet. Îi păstrăm într-un recipient cu închidere ermetică, de preferat în frigider.
  7. Enjoy!
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.

Partajeaza reteta

Un biscuit va avea 113kcal, 6.1g de grăsimi, 8.1g de carbohidrați și 6.3g de proteine!


Folosiți codul DNI10 pentru a obține un DISCOUNT de 10%, valabil pentru fiecare comandă plasată pe Myprotein. De asemenea, puteți folosi codul DNIORGANIC pentru a obține un discount de 20%pentru toate produsele din gama organică.

Pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea fiecărei comenzi plasate pe www.nosugarshop.ro, puteți folosiți codul DNI5.


 

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *