Flapjack Proteic Fără Zahăr

Amestecurile pentru prăjituri nu mai sunt o noutate, prin urmare le putem găsi cu ușurință aproape în orice supermarket. Situația se schimbă atunci când ne uităm la selecția mixurilor pentru prăjituri fără zahăr, aceasta fiind aproape inexistentă.

Pot spune cu mâna pe inimă că nu sunt o persoană care duce lipsă de imaginație, însă crearea unor dulciuri sănătoase nu este o sarcină tocmai ușoară. De foarte multe ori mi s-a întâmplat să obțin prăjituri fie prea moi, fie prea dense, iar în unele cazuri erau pur și simplu prea ciudate. Cert este că dezvoltarea rețetelor este un proces complex, iar rezultatele nu pot fi mereu anticipate.

Sunt zile în care chiar nu vreau să mă aventurez, pentru că un eșec înseamnă pierdere de timp și de bani. Știu că nu sunt singura în aceeași situație, de aceea cred că amestecurile sănătoase pentru prăjituri sunt o soluție optimă. De asemenea, sunt oameni care gătesc rar dulciuri și nu sunt dispuși să cumpere 10 ingrediente diferite pentru o singură prăjitură, iar eu îi înțeleg perfect.

Am început să testez amestecurile de la Myprotein și vă pot spune că până acum am rămas cu o impresie foarte bună. Am testat mixul pentru negese și mixul pentru biscuiți, iar acum am hotărât să-l încerc și pe cel pentr flapjack.

Dacă căutați o rețete expreeem de rapidă și ușoară atunci trebuie să încercați această versiune, însă trebuie să știți că flapjack-ul rezultat va fi ca un biscuite. Dacă căutați o prăjitură moale, atunci această rețetă nu cred că vă va încânta.


1.2-min


3.1-min


Mie personal mi-au plăcut extrem de mult aceste batoane, pentru că sunt aromate, sățioase și se fac extrem de repede. Le pot face oricând, până și în zilele în care nu dispun de prea mult timp și să-mi satisfac poftă de dulce.


Untitled-4Flapjack Proteic Fara Zahar
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
8 batoane 5 minute
Timp de gatire
20 de minute
Portii Timp de preparare
8 batoane 5 minute
Timp de gatire
20 de minute
Flapjack Proteic Fara Zahar
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
8 batoane 5 minute
Timp de gatire
20 de minute
Portii Timp de preparare
8 batoane 5 minute
Timp de gatire
20 de minute
Ingrediente
Portii: batoane
Unitati:
Etape
  1. Urmăriți clipul video de mai sus pentru a vedea cum se prepară aceaste batoane delicioase!
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.

Partajeaza reteta

NutritionLabel-13

Un flapjack are 197kcal, 12.8g de grăsimi, 10g de carbohidrați si 10.3g de proteine!


Folosiți codul DNI10 pentru a obține un DISCOUNT de 10%, valabil pentru fiecare comandă plasată pe Myprotein. De asemenea, puteți folosi codul DNIORGANIC pentru a obține un discount de 20%pentru toate produsele din gama organică.

Pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea fiecărei comenzi plasate pe www.nosugarshop.ro, puteți folosiți codul DNI5.


Untitled-2

 

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *