Cupcakes cu Ciocolată (fără zahăr, fără gluten)

Se apropie Crăciunul și, deși am deja câteva rețete festive, îmi doresc să pun pe masa de sărbătoare ceva nou. Este primul an în care părinții o să vină la mine de Crăciun și vreau să-i surprind într-un mod plăcut, poate chiar să-i conving că dulciurile fără zahăr pot fi demențiale. De obicei, ne duceam noi la părinți și nu aveam ocazia să le arăt ce pot face eu în bucătărie, însă de data aceasta mama va fi nevoită să colaboreze cu mine. 😀

Am observat că de când s-a răcit afară, eu am tot gătit cu scorțișoară și am simțit nevoia să scot din cămară vanilia și ciocolata. Mi s-a făcut poftă de un desert mai bogat și mi-am adus aminte că am în frigider o cutie mică de smântână pentru frișcă. Mi-a venit instant dorința de a face cupcakes cu frișcă, însă ideea de a le lăsa simple mi se părea plictisitoare. Am scos picăturile de ciocolată, cacaoa și am decis să-mi scald sufletul în plăcere.

Nu cred că m-ați mai văzut vreodată folosind frișcă pe post de cremă, însă pentru toate există un început. Credeți-mă, nu o să vă îngrășați cu 500g de la un cupcake cu frișcă și oricum trebuie să consumăm zilnic o cantitate optimă de grăsimi. Mai mult decât atât, este mult mai bine să ne facem noi dulciurile de sărbători, pentru că știm exact ce punem și în ce cantități. Astfel, în timp ce unii vor mânca un cozonac din pungă cu zahăr, ulei de palmier și alte ingrediente „de calitate”, noi vom mânca un cupcake sănătos făcut cu dragoste.

Pentru că brioșele nu conțin mult ulei, cel mai probabil acestea se vor lipi până și de cele mai bune hârtii, prin urmare vă recomand să folosiți forme din silicon. Pentru că am vrut să obțin niște poze festive, eu le-am copt în forme cu aspect metalic, însă cred că data viitoare le voi coace în forme de silicon și le voi așeza ulterior în forme de hârtie.


4.1-min


1.3-min


Untitled-4Cupcakes cu Ciocolată (fără zahăr, fără gluten)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
8 cupcakes 25 de minute
Timp de gatire
20 de minute
Portii Timp de preparare
8 cupcakes 25 de minute
Timp de gatire
20 de minute
Cupcakes cu Ciocolată (fără zahăr, fără gluten)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
8 cupcakes 25 de minute
Timp de gatire
20 de minute
Portii Timp de preparare
8 cupcakes 25 de minute
Timp de gatire
20 de minute
Ingrediente
Briose
Crema
Portii: cupcakes
Unitati:
Etape
  1. Urmăriți clipul video de mai sus pentru a vedea cum se prepară aceaste prăjituri delicioase!
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.

Partajeaza reteta

3.1-min


NutritionLabel-16

Un cupcake are 265kcal, 15.4g de grăsimi, 15.2g de carbohidrați și17.3g de proteine!


Folosiți codul DNI10 pentru a obține un DISCOUNT de 10%, valabil pentru fiecare comandă plasată pe Myprotein. De asemenea, puteți folosi codul DNIORGANIC pentru a obține un discount de 20%pentru toate produsele din gama organică.

Pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea fiecărei comenzi plasate pe www.nosugarshop.ro, puteți folosiți codul DNI5.


Untitled-2

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *