Inghetata Bounty (fara zahar, fara frisca, 100% sanatoasa)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
3 portii 40 de minute
Portii Timp de preparare
3 portii 40 de minute
Inghetata Bounty (fara zahar, fara frisca, 100% sanatoasa)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
3 portii 40 de minute
Portii Timp de preparare
3 portii 40 de minute
Ingrediente
Portii:3 portii
Etape
  1. Punem branza si fulgii de cocos intr-un blender sau intr-un robot de bucatarie. Pasam compozitia timp de 3-4 minute sau pana cand obtinem o compozitie usor lucioasa. Timpul de pasare poate fi ajustat in functie de textura pe care vreti s-o obtineti si de robotul pe care il detineti.
  2. Transferam amestecul intr-un bol, adaugam eritritolul si iartul degresat si mixam totul pana la incorporarea tuturor ingredientelor. In cazul in care aveti un blender cu o capacitate mare, il puteti folosi pentru incorporarea tuturor ingredientelor. Din pacate, blenderul meu este foarte mic, prin urmare am fost nevoita sa continui prepararea inghetatei intr-un bol separat.
  3. In cazul in care compozitia rezultata nu este rece, va recomand sa o puneti in frigider pentru cateva ore.
  4. Scoatem din congelator bolul pentru aparatul de inghetatata si recipientul cu compozitia. Asezam bolul in aparat, fixam atasamentul pentru mixare, pornim aparatul de inghetata si turnam incet compozitia. Este foarte important ca masina de inghetata sa fie pornita in timpul turnarii pentru a preveni blocarea atasamentului.
  5. Maruntim ciocolata si atunci cand inghetata s-a intarit considerabil, o adaugam si lasam aparatul de inghetata s-o incorporeze.
  6. Timpul de asteptare este de aproximativ 25-35 de minute, insa il puteti ajusta in functie de consistenta pe care o doriti. Se pastreaza in congelator intr-un vas cu inchidere ermetica. Va recomand sa scoateti inghetata din congelator cu 30 de minute inainte de servire.
  7. Enjoy!
Notitele retetei

Eritritolul cu stevia, fulgii de cocos si ciocolata cu lapte fara zahar le puteti comanda de pe www.nosugarshop.ro.


© Dulciurile Nu Ingrasa. Toate materialele postate pe acest site imi apartin si sunt protejate de drepturile de autor si toate drepturile ce imi revin in calitate de autor conform legislatiei romane si internationale aflate in vigoare. Folosirea retetelor in scop comercial este interzisa, la fel si copierea acestora fara specificarea autorului si sursei.