Briose cu Visine si Faina de Migdale (fara zahar, fara gluten, 100% sanatoase)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
6 briose 5 minute
Timp de gatire
25 minute
Portii Timp de preparare
6 briose 5 minute
Timp de gatire
25 minute
Briose cu Visine si Faina de Migdale (fara zahar, fara gluten, 100% sanatoase)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
6 briose 5 minute
Timp de gatire
25 minute
Portii Timp de preparare
6 briose 5 minute
Timp de gatire
25 minute
Ingrediente
Portii:6 briose
Etape
  1. Decongelam visinile daca este cazul, le spalam bine, le scoatem samburii si le punem deoparte.
  2. Amestecam toate tipurile de faina cu amidonul, eritritolul si praful de copt.
  3. Turnam restul ingredientelor, cu exceptia visinilor, in bol si mixam totul timp de 2 minute. Punem cate doua linguri pline de compozitie in fiecare forma. Eu am folosit forme din aluminiu, insa puteti folosi, cu acelasi succes, forme din silicon.
  4. Punem un numar egal de visine in fiecare forma, iar o parte din ele le apasam pentru a avea cate o bucatica de fruct in fiecare imbucatura. Mie mi-au intrat 5 visine in fiecare briosa. Scuturam putin forma pentru a uniformiza aluatul.
  5. Le coacem, in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius, timp de 25 de minute. Briosele trebuie sa fie aurii, dar pentru siguranta puteti face testul scobitorii.
  6. Le transferam pe un gratar si le lasam sa se raceasca putin, dupa care pot fi servite. Sunt la fel de gustoase atat calde, cat si reci.
Notitele retetei

Eritritolul cu stevia, indulcitorul lichid si aroma de visine le puteti comanda de pe www.nosugarshop.ro.

Toate tipurile de faina folosite in aceasta reteta pot fi gasite la Plafar.


© Dulciurile Nu Ingrasa. Toate materialele postate pe acest site imi apartin si sunt protejate de drepturile de autor si toate drepturile ce imi revin in calitate de autor conform legislatiei romane si internationale aflate in vigoare. Folosirea retetelor in scop comercial este interzisa, la fel si copierea acestora fara specificarea autorului si sursei.