Brownies (fara zahar, fara gluten, continut scazut de grasimi)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
9 portii 60 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
10 minute 50 minute
Portii Timp de preparare
9 portii 60 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
10 minute 50 minute
Brownies (fara zahar, fara gluten, continut scazut de grasimi)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
9 portii 60 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
10 minute 50 minute
Portii Timp de preparare
9 portii 60 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
10 minute 50 minute
Ingrediente
Portii:9 portii
Etape
  1. Punem toate ingredientele intr-un bol si mixam compozitia timp de 4 minute. Timpul de mixare este mai indelungat, pentru ca vrem ca eritritolul sa se dizolve cat mai bine.
  2. Turnam compozitia intr-o forma patrata de silicon cu diametrul de 20cm.
  3. Coacem prajitura, in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius, timp de 50 de minute sau pana cand prajitura a crescut si este ferma la atingere. Daca prajitura inca este putin moale pe mijloc, o mai lasam 10 minute la cuptor.
  4. O lasam sa se raceasca 10 minute in forma, dupa care o mutam pe gratar, o taiem in 9 patrate si o servim cu placere. Daca nu vreti sa serviti prajitura imediat, o lasati sa se raceasca complet, o acoperiti cu folie alimentara si o pastrati la frigider pana in momentul servirii.
  5. Sunt la fel se bune atat calde, cat si reci.
Notitele retetei

Eu am folosit whey protein cu aroma de ciocolata de la Nutritech, pentru ca mi se pare foarte buna si are un pret accesibil.

Eritritolul, picaturile de ciocolata fara zahar si aroma de ciocolata le puteti gasi pe www.nosugarshop.ro, iar reteta pentru piureul de mar aici.


© Dulciurile Nu Ingrasa. Toate materialele postate pe acest site imi apartin si sunt protejate de drepturile de autor si toate drepturile ce imi revin in calitate de autor conform legislatiei romane si internationale aflate in vigoare. Folosirea retetelor in scop comercial este interzisa, la fel si copierea acestora fara specificarea autorului si a sursei.