iherb.com

e6bc672cfc3e8da876045fa8c40784ee

iherb.com este un site din SUA care comercializeaza produse naturiste, suplimente alimentare si produse cosmetice de natura organica. La ei poti gasi aproape orice iti pofteste inima, incepand cu jeleuri organice si terminand cu pudre proteice vegane.

Fondat in 1996, iherb livreaza suplimente nutritive si produse sanatoase atat pe plan national cat si pe plan international.

e6bc672cfc3e8da876045fa8c40784ee
http://www.iherb.com?rcode=CJV848

Este unul dintre putinele site-uri in care eu personal am incredere si care m-a surprins in mod foarte placut, pentru ca:

  • la prima comanda am fost rugata sa ofer informatii aditionale cu privire la cardul meu de credit, o masura necesara dupa parerea mea cand vine vorba de online shopping;
  • livrarea a fost foarte rapida( 3 zile), iar produsele au ajuns intacte;
  • nu am primit niciodata un colet cu produse gresite sau lipsa;
  • la capitolul serviciilor cu clientii sunt cat de poate de rapizi si receptivi;
  • au preturi mai mici comparativ cu alte site-uri;
  • ofera discount de 5% pentru comenzi mai mari de 40$( ocazional este de 10%).

Concluzia: IMI PLACE ACEST SITE! <3 :))

De ce as comanda tocmai din SUA?

  • unele produse nu exista nici macar in Europa, nemaivorbind de Romania, sau exista la niste preturi exuberante ( ex: batoanele proteice de la Quest Nutririon care la GNC in AFI Palace Cotroceni sunt 15 RON bucata)

Acum ca am enumerat toate aspecte bune, sa va spun si ce dezavantaje exista, insa ele nu au nici o legatura cu iherb :))

  1. Pentru toate comenzile efectuate in tari care nu sunt state membre ale UE, se plateste: TVA de 24% in cazul tuturor comenzilor care nu depsesc 150 de euro, exceptie fac comenzile pana in 10 euro, si taxa vamala de 16% in cazul in care comanda dumneavoastra depaseste suma de 150 de euro. :)

Deci, dupa cum observati, dezavantaje exista, insa ele nu tin de site ci de tara in care traim. :))

Imi doresc sa fi stitut si eu de existenta acestor taxe cand am facut prima data o comanda de 200 de euro si am ajuns sa platesc TVA+taxa vamala :)).

Credeti-ma, nu vreti sa stiti ca de furioasa si surprinsa am fost in acelasi timp!!!

Pe langa discountul de 5% pentru comenzi mai mari de 40$, mai puteti beneficia inca de 5% discount in cazul in care aceasta este prima dumneavoastra comanda, aplicand codul CJV848 la check out.

RECOMAND acest site, pentru ca eu pana acum am avut parte doar de experiente placute in urma comenzilor efectuate.

unnamed

 

Cu drag,

-T

(Visited 151 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *