Rulouri cu Paste din Faina de Konjac, Branza si Prune (fara zahar, fara gluten, 100% sanatoase)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
8 portii 5 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
40 de minute 8 ore
Portii Timp de preparare
8 portii 5 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
40 de minute 8 ore
Rulouri cu Paste din Faina de Konjac, Branza si Prune (fara zahar, fara gluten, 100% sanatoase)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
8 portii 5 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
40 de minute 8 ore
Portii Timp de preparare
8 portii 5 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
40 de minute 8 ore
Ingrediente
Portii:8 portii
Etape
  1. Deschideti pungile de paste, turnati continutul intr-o strecuratoare si claititi foarte bine cu apa rece foile de lasagna. Apa in care stau pastele are un puternic miros de calciu, iar pentru a-l elimina, le fierbem un minut in apa cu suc de lamaie. Strecuram din nou pastele, le clatim cu apa rece si le lasam deoparte.
  2. Mixam 1 ou cu 20g de eritritol si 1/2 lingurita de vanilie macinata.
  3. Taiem marunt prunele. Punem 15g de prune deoparte pentru decor, iar cele 30g ramase le amestecam cu branza, oul ramas, albusurile, cele 50g de eritritol ramase, indulcitorul lichid cu stevia si 1/2 de vanilie macinata.
  4. Ungem foile de lasagna cu compozitia de ou si eritritol.
  5. Punem cate o lingura de branza pe fiecare foaie, dupa care le rulam cu grija.
  6. Asezam primul strat de rulouri intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si ungem rulourile cu ou. Optional mai puteti presara putina vanilie macinata.
  7. Umplem cu branza golurile din parti, daca este cazul, iar compozitia ramasa o punem deasupra rulourilor si o nivelam.
  8. Turnam mixul ramas de ou cu eritritol si coacem prajitura timp de aproximativ 40 de minute in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius. Va recomand sa controlati din cand in cand prajitura, iar atunci cand s-a rumenit frumos, este gata.
  9. Mie imi place sa las prajitura sa se raceasca, dupa care o pun in frigider pentru cel putin 8 ore, insa aceste rulouri pot fi consumate atat calde, cat si reci. Procedez astfel, pentru ca feliile se vor taia mai estetic atunci cand branza este rece. Enjoy!
Notitele retetei

Foile pentru lasagna din faina de Konjac, eritritolul cu stevia, indulcitorul lichid cu stevia si pudra de vanilie le puteti comanda de pe www.nosugarshop.ro.


© Dulciurile Nu Ingrasa. Toate materialele postate pe acest site imi apartin si sunt protejate de drepturile de autor si toate drepturile ce imi revin in calitate de autor conform legislatiei romane si internationale aflate in vigoare. Folosirea retetelor in scop comercial este interzisa, la fel si copierea acestora fara specificarea autorului si sursei.