Paste Bolognese Dietetice (low-carb, low-fat, cu mai putine calorii)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
5 portii 20 minute
Timp de gatire
90 de minute
Portii Timp de preparare
5 portii 20 minute
Timp de gatire
90 de minute
Paste Bolognese Dietetice (low-carb, low-fat, cu mai putine calorii)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
5 portii 20 minute
Timp de gatire
90 de minute
Portii Timp de preparare
5 portii 20 minute
Timp de gatire
90 de minute
Ingrediente
Portii:5 portii
Etape
  1. Puneti pastele intr-o strecuratoare si clatiti-le cu apa rece timp de 2-3 pana sau pana cand a disparut mirosul de calciu. Transferati-le intr-un bol si lasati-le acolo pana cand preparam sosul.
  2. Ceapa se toaca foarte marunt, iar morcovul si telina se dau pe razatoare.
  3. Intr-o tigaie, incalzim uleiul, adaugam untul si asteptam ca acesta sa se topeasca complet. Adaugam ceapa si o calim putin.
  4. Peste ceapa calita, se adauga morvocul si telina si se gatesc timp de 2 minute amestecand periodic. Adaugam carnea si o gatim, amestecand continuu, pana cand aceasta s-a inchis la culoare si si-a micsorat volumul.
  5. Adaugam rosiile uscate, condimentele si vinul, amstecam bine si lasam totul sa se gateasca timp de 5 minute la foc moderat.
  6. Pasta de tomat se dilueaza cu cele 250ml de apa si se toarna in tigaie. Micsoram flacara aragazului si gatim sosul timp de doua ore. La nevoie, se mai poate adauga putin apa, insa nu reduceti timpul de gatire. Combinam laptele rece cu faina de konjak. Adaugam amestecul si gatim sosul inca 2 minute sau pana cand acesta s-a ingorsat putin.
  7. Adaugam pastele si fierbem totul timp de 3 minute.
  8. Inainte de servire fiecarei portii i se adauga 8g de parmezan ras.
  9. Enjoy!
Notitele retetei

Taieteii angel hair din faina de konjac si orez ii puteti gasi exclusiv pe www.nosugarshop.ro.


© Dulciurile Nu Ingrasa. Toate materialele postate pe acest site imi apartin si sunt protejate de drepturile de autor si toate drepturile ce imi revin in calitate de autor conform legislatiei romane si internationale aflate in vigoare. Folosirea retetelor in scop comercial este interzisa, la fel si copierea acestora fara specificarea autorului si sursei.