Napolitane Fără Zahăr cu Ciocolată Neagră
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
4 napolitane 30 de minute
Timp de asteptare
40 de minute
Portii Timp de preparare
4 napolitane 30 de minute
Timp de asteptare
40 de minute
Napolitane Fără Zahăr cu Ciocolată Neagră
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
4 napolitane 30 de minute
Timp de asteptare
40 de minute
Portii Timp de preparare
4 napolitane 30 de minute
Timp de asteptare
40 de minute
Ingrediente
Portii:4 napolitane
Etape
  1. Tăiați feliile de secară în jumătate, pe verticală, pentru a obține două felii mai înguste. Atenție, feliile se secară se rup destul de ușor, prin urmare folosiți un cuțit ascuțit și tăiați-le cu grijă.
  2. Ungeți 4 dintre felii cu 20g de cremă de ciocolată și acoperiți crema cu câte o felie. Veți obține 4 napolitane cu un strat de cremă de ciocolată.
  3. Puneți napolitanele în congelator și țineți-le la rece până când crema de ciocolată îngheață.
  4. Topiți ciocolata neagră la bain marie sau în cuptorul cu microunde. Dacă alegeți a doua variantă, opriți-vă o data la 20 de secunde pentru a amesteca ciocolata (se poate arde ușor). Vasul în care topiți ciocolata trebuie să fie puțin mai lung și mai lat decât napolitana.
  5. Așezați pe rând fiecare napolitană în vasul cu ciocolata și acoperiți-o în totalitate. Folosiți o furculiță pentru a o manipula, acoperi și scoate. O să rămână 50g de ciocolată la sfârșit, însă folosim o cantitate mai mare, pentru că simplifică procesul de acoperire.
  6. Așezați napolitanele pe un grătar și lăsati excesul de ciocolată să curgă. Dacă vreți ca ciocolata să se întărească mai repede, puneți napolitanele în frigider.
  7. Se păstrează la temperatura camerei, însă ciocolata se poate topi puțin în zilele călduroase de vară.
  8. Enjoy!
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.