Mousse Dietetic cu Aromă de Vanilie (fără zahăr, fără frișcă, 100% sănătos)

Vă spuneam în articolul anterior că v-am pregătit două rețete de Valentine’s Day, însă nu am avut timp să editez materialele pentru a doua rețetă în timp util. Știu, probabil nu sunt cel mai exemplar blogger culinar, însă uneori intervine viața.

În ultima perioadă am sesizat că și creatorii de conținut din România au început să le explice cititorilor câte lucruri ar trebui să faci pentru a fi un blogger bun sau cel puțin decent. Dacă sunteți interesați să aflați mai multe detalii despre acest subiect, am rugămintea să îmi spuneți acest lucru într-un comentariu, însă vă asigur că nu este la fel de ușor precum pare.

Cu mâna pe inimă vă spun că nu este ușor să fotografiezi mâncare, iar de filmări nici nu mai vorbesc. După doi ani de blogging, încă mai am de învățat extrem de multe lucruri, pentru că îmi doresc să îmbunătățesc constant calitatea materialelor. Adevărul este că o calitate mai bună presupune o investiție mai mare, însă majoritatea food bloggerilor fie nu câștigă nimic, fie câștigă extrem de puțin.

Cu toate acestea, îmi place extrem de mult ceea ce fac și o să continui să postez conținut. Am început să primesc tot mai multe poze și mulțumiri din partea voastră și tocmai aceste mesaje mă motivează să continui ceea ce fac. Această rețetă vă este dedicată vouă, pentru că vreau să vă mulțumesc pentru încurajarea și suportul pe care mi-l oferiți. ♥


2-min


Eu ador mousse-urile, iar de data aceasta am hotărât să fac unul cu aromă de vanilie. L-am îmbrăcat într-un strat subțire de jeleu proteic cu aromă de pepene roșu și vă asigur că este o combinație extrem de reușită. Îl puteți face și într-o altă formă, însă eu am folosit o formă din silicon pe care o puteți găsi aici.

Desertul nu se face greu, însă veți murdări câteva vase și va trebui să aveți puțină răbdare până când îngheață mousse-ul. Cu toate acestea, vă asigur că merită așteptarea, pentru că este delicios și arată minunat!


4.1-min


3.1-min


Untitled-4Mousse Dietetic cu Aromă de Vanilie (fără zahăr, fără frișcă, 100% sănătos)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
10 portii 30 de minute
Timp de gatire Timp de asteptare
5 minute 8 ore
Portii Timp de preparare
10 portii 30 de minute
Timp de gatire Timp de asteptare
5 minute 8 ore
Mousse Dietetic cu Aromă de Vanilie (fără zahăr, fără frișcă, 100% sănătos)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
10 portii 30 de minute
Timp de gatire Timp de asteptare
5 minute 8 ore
Portii Timp de preparare
10 portii 30 de minute
Timp de gatire Timp de asteptare
5 minute 8 ore
Ingrediente
Mousse
Decor
Portii: portii
Unitati:
Etape
  1. Urmăriți clipul video de mai sus pentru a vedea cum se prepară acest mousse delicios!
  2. Forma are doar 8 cavități, însă cantitatea de mousse este suficientă pentru a face 10 inimi. Eu am distribuit egal cantitatea rămasă în două pahare, însă o puteți turna în formă în cazul în care aveți două.
Notitele retetei

Forma din silicon pentru acest mousse o puteți găsi aici.

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.

Partajeaza reteta

NutritionLabel-24

Un mousse are 84kcal, 2.5g de grăsimi, 1.4g de carbohidrați și 13.7g de proteine!

Valorile nutriționale vor fi puțin mai scăzute decât cele afișate, pentru că nu a fost folosită toată cantitatea de jeleu. Pentru că nu am știut exact ce cantitate a fost folosită, am considerat valoarea totală, însă diferențele nu vor fi semnificative.


Folosiți codul DNI10 pentru a obține un DISCOUNT de 10%, valabil pentru fiecare comandă plasată pe Myprotein. De asemenea, puteți folosi codul DNIORGANIC pentru a obține un discount de 20%pentru toate produsele din gama organică.

Pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea fiecărei comenzi plasate pe www.nosugarshop.ro, puteți folosiți codul DNI5.


Untitled-2

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *