Mousse Proteic de Ciocolata cu Zmeura (fara zahar, fara frisca, 100% sanatos)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
4 portii 15 minute
Timp de asteptare
6-8 ore
Portii Timp de preparare
4 portii 15 minute
Timp de asteptare
6-8 ore
Mousse Proteic de Ciocolata cu Zmeura (fara zahar, fara frisca, 100% sanatos)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
4 portii 15 minute
Timp de asteptare
6-8 ore
Portii Timp de preparare
4 portii 15 minute
Timp de asteptare
6-8 ore
Ingrediente
Mousse
Ganache
Decor
Portii:4 portii
Etape
Mousse
  1. Intr-un bol, combinam branza cu eritritolul si mixam totul pana la dizolvarea completa a indulcitorului.
  2. Topim ciocolata in cuptorul cu microunde.
  3. Incalzim putin amestecul de branza in cuptorul cu microunde in cazul in care este rece si incorporam ciocolata topita mixand continuu. In cazul in care compozitia nu este omogena, incalziti-o putin si mixati din nou. Adaugati cacaoa si mixati pana la omogenizare.
  4. Turnam mousse-ul in pahare si il lasam sa se raceasca complet. Mousse-ul rece se pune in congelator pentru 30 de minute.
Ganache
  1. Maruntim ciocolata, o punem intr-un bol, turnam laptele si incalzim amestecul in cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde. Amestecam foarte bine compozitia cu o spatula pana la topirea completa a ciocolatei. Daca este nevoie, mai incalziti putin amestecul.
Asamblare
  1. Scoatem mousse-ul din congelator, turnam ganache-ul si il intindem uniform. Asezam zmeura si punem mousse-ul in frigider pentru 6 ore sau pana cand mousse-ul si ganache-ul s-au intarit. Eu am folosit aroximativ 9 bucati de zmeura per pahar.
  2. Se pastreaza in frigider pana in momentul servirii.
  3. Enjoy!
Notitele retetei

Eritritolul cu stevia si ciocolata neagra fara zahar le puteti comanda de pe www.nosugarshop.ro.


© Dulciurile Nu Ingrasa. Toate materialele postate pe acest site imi apartin si sunt protejate de drepturile de autor si toate drepturile ce imi revin in calitate de autor conform legislatiei romane si internationale aflate in vigoare. Folosirea retetelor in scop comercial este interzisa, la fel si copierea acestora fara specificarea autorului si sursei.