Inimi de Ciocolată Neagră (fără zahăr, vegane, 100% sănătoase)

În adolescență, așteptam cu nerăbdare ziua de 14 februarie, pentru că în București se instala o atmosferă romantică și vedeam în fiecare stație oameni cu flori în mână. Ca orice femeie în dezvolatare, așteptam și eu un cadou sau o floare care ar fi trebuit să reprezinte dragostea existentă în relație. Anii au trecut, iar eu am încetat să mai aștept această zi aparent specială, pentru că am înțeles că dragostea nu este reprezentată de gesturi făcute o dată pe an, ci acțiuni făcute zi de zi.

Cu sigurata îmi plac florile și sunt fericită atunci când le primesc, însă am încetat să cred că acestea mi se cuvin de Ziua Îndrăgostiților, doar pentru că sunt femeie. Vedem peste tot în lume femei care susțin că nu au nevoie deloc de bărbați și că vor egalitate deplină în societate, însă atunci când vine vorba de sărbători, tot ele sunt cele care cred că bărbatul trebuie să facă ceva. Și eu cred în egalitatea dintre sexe, de aceea cred că dacă ne așteptăm să primim ceva, trebuie să oferim și noi și să dăm dovadă de inițiativă.

Nu sunteți într-o relație? Găsiți în voi curajul să vă cumpărați singure flori sau ceea ce vă doriți, pentru că nimeni nu o să vă iubească mai mult decât o faceți voi.

Anul acesta o să public două rețete pentru Valentine’s Day, pe care le puteți face fie pentru o cină romantică, fie pentru voi, pentru că dragostea de orice fel merită să fie sărbătorită. Rețeta pe care v-o propun în acest articol este extrem de simplă și necesită doar 4 ingrediente și o formă din silicon. Dacă vă place ciocolata neagră, atunci cu siguranță o să vă placă și această rețetă. Bomboanele rezultate vor fi delicioase, însă nu vor conține zahăr și ingrediente de origine animală, prin urmare le veți putea consuma în cazul în care aveți diabet, intoleranță la lactoză sau aveți o alimentație vegana.


2-min


4.1-min


Untitled-4Inimi de Ciocolata Neagra (fara zahar, vegane, 100% sanatoase)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
15 bomboane 15-20 de minute
Timp de gatire
3 ore
Portii Timp de preparare
15 bomboane 15-20 de minute
Timp de gatire
3 ore
Inimi de Ciocolata Neagra (fara zahar, vegane, 100% sanatoase)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
15 bomboane 15-20 de minute
Timp de gatire
3 ore
Portii Timp de preparare
15 bomboane 15-20 de minute
Timp de gatire
3 ore
Ingrediente
Portii: bomboane
Unitati:
Etape
  1. Urmăriți clipul video de mai sus pentru a vedea cum se prepară aceste bomboane delicioase!
Notitele retetei

Forma din silicon pentru aceste bomboane o puteți găsi aici.

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.

Partajeaza reteta

NutritionLabel-22

O inimă de ciocolată va avea 48kcal, 3.8g de grăsimi, 3g de carbohidrați și 0.9g de proteine!


3.1-min


Folosiți codul DNI10 pentru a obține un DISCOUNT de 10%, valabil pentru fiecare comandă plasată pe Myprotein. De asemenea, puteți folosi codul DNIORGANIC pentru a obține un discount de 20%pentru toate produsele din gama organică.


Untitled-2

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *