Înghețată pe Băț/Popsicles cu Fructe de Pădure (fără zahăr, 100% sănătoasă)

Îmi amintesc cu groază de vara trecută, și anume de zilele în care aerul meu condiționat nu făcea față, nu puteam folosi cuptorul, iar apa rece și înghețata erau singură mea alinare. Sigur, tutror ne plac zilele calde și însorite în care putem stă relaxați la piscină, la munte sau la mare, însă situația se schimbă atunci când stăm într-un birou de 300 metri pătrați cu un singur aer condiționat.

Uneori încep să cred că sunt eu prea sensibilă și dramatică, însă când simt că sunt pe cale să leșin de căldură în timp ce fac sport îmi dau seama că sunt doar relista. O fi Bucureștiul orașul oportunităților, însă vara este absolut chinuitor să stai aici și nu spun că este singurul din lume în această situație.

Cu toate acestea, încerc să văd partea plină a paharului, pentru că nu pot schimba eu clima și nici nu pot sta constant supărată pe căldura din oraș. 😀
Am hotărât că o să îmi fac provizii de înghețată și gheață și o să împărtășesc cu voi rețetele, pentru că nu pot fi singura care simte căldura. Această rețetă este extrem de simplă și nu necesită o mașină de înghețată. Tot ce trebuie să faceți este să vă cumpărați câteva forme speciale și să vă apucați de treabă. Fructele de pădure pot fi înlocuite cu alte fructe congelate, însă va trebui să ajustați cantitatea de eritritol cu stevia.


Inghetata pe Bat/Popsicles cu Fructe de Padure (fara zahar, 100% sanatoasa)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
10 portii 10 minute
Timp de asteptare
6-8 ore
Portii Timp de preparare
10 portii 10 minute
Timp de asteptare
6-8 ore
Inghetata pe Bat/Popsicles cu Fructe de Padure (fara zahar, 100% sanatoasa)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
10 portii 10 minute
Timp de asteptare
6-8 ore
Portii Timp de preparare
10 portii 10 minute
Timp de asteptare
6-8 ore
Ingrediente
Portii: portii
Unitati:
Etape
  1. Decongelați complet fructele de pădure înainte de folosire. Puneți fructele deconjetale într-un recipient și pasați-le (cu ajutorul unui blender) până obțineți un piure omogen.
  2. Adăugați celelalte ingrediente și amestecați totul până la dizolvarea completă a eritritolului. Adăugați mai mult îndulcitor în cazul în care fructele sunt foarte acre.
  3. Turnați compoziția în 10 forme de înghețată și puneți formele în congelator. Păstrați-le la rece până când compoziția îngheață complet (aprox. 6 ore) sau peste noapte.
  4. Le puteți scoate din forme înainte de consum sau pot fi scoase toate și acoperite cu folie transparentă.
  5. Enjoy!
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.

Partajeaza reteta


O înghețată va avea 30kcal, 0.8g de grăsimi, 4.9g de carbohidrați și 0g de proteine!

Valorile nutriționale vor fi diferite în funcție de fructele și iaurtul pe care le folosiți.


Folosiți codul DNI10 pentru a obține un DISCOUNT de 10%, valabil pentru fiecare comandă plasată pe Myprotein. De asemenea, puteți folosi codul DNIORGANIC pentru a obține un discount de 20%pentru toate produsele din gama organică.

Pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea fiecărei comenzi plasate pe www.nosugarshop.ro, puteți folosiți codul DNI5.You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *