Înghețată pe Băț/Popsicles cu Căpșuni (fără zahăr, 100% sănătoasă)

Diminețile și serile devin mai reci, iar mie parcă nu îmi vine să cred că toate zilele de vară pur și simplu au zburat fix sub nasul meu. Deși vara aceasta a fost una importantă și decisivă pentru perioada în care mă aflu, tot repede a trecut și parcă mă cuprinde o tristețe inexplicabilă. Nu sunt genul care stă la soare ore în șir și nici nu tolerez bine zilele foarte călduroase, însă vara îmi trezește amintiri frumoase și mă duce cu gândul la copilărie.

De multe ori simt că îmi lipsește fericirea aceea pură și poate infantilă, fericirea care umplea tot sufletul și nu mai lăsa loc de tristețe. Îmi place să cred că și acum sunt o persoană fericită, însă nimic nu se compară cu Tatiana care nu mânca nimic, cumpăra de toți banii crenvuști pentru pisici și alerga fericită la fiecare ghenă că să le lase de mâncare.

Din când în când mă trezesc fiind tristă fără nici un motiv și îmi dau seama că nu sunt tristă ci pur și simplu nostalgică. Îmi este dor de părinți, bunici și de copilul ăla care alerga cu crenvuștii la pisici. Cred că ceea ce vreau să zic este că sunt atașată emoțional de zilele astea însorite din iunie, iulie și august și îmi place să fac rețete care îmi aduc aminte de copilărie. Toate acestea find spuse, vă las o rețetă absolut senzațională de înghețată pe băț cu căpșuni. Este atât de simplă și se face atât de repede, încât ar fi păcat să nu o încercați într-un weekend. Vă asigur că toate familia o s-o îndrăgească și o s-o ceară regulat. Eu am făcut 12 bucăți și s-au mâncat toate (mai repede decat îmi place sa recunosc).

Înghețată pe Băț/Popsicles cu Capsuni (fără zahăr, 100% sănătoasă)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
12 bucati 10 minute
Timp de asteptare
8 ore
Portii Timp de preparare
12 bucati 10 minute
Timp de asteptare
8 ore
Înghețată pe Băț/Popsicles cu Capsuni (fără zahăr, 100% sănătoasă)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
12 bucati 10 minute
Timp de asteptare
8 ore
Portii Timp de preparare
12 bucati 10 minute
Timp de asteptare
8 ore
Ingrediente
Portii: bucati
Unitati:
Etape
  1. Decongelați căpșunile complet lăsându-le la temperatura camerei.
  2. Pasați căpșunile cu un blender pentru a obține un piure fîn și lichid.
  3. Adăugați smântâna pentru frișcă și îndulcitorul și pasați totul încă o dată până la omogenizare.
  4. Turnați compoziția în forme pentru înghețată și puneți formele în congelator.
  5. Vă recomand să așteptați cel puțin 8 ore, pentru că înghețata se va scoate mai ușor din forme și veți fi siguri că este înghețată complet.
  6. Enjoy!
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.

Partajeaza reteta

O înghețată va avea doar 70kcal, 5.9g de grăsimi, 4g de carbohidrați și 0.6g de carbohidrați!


Folosiți codul DNI10 pentru a obține un DISCOUNT de 10%, valabil pentru fiecare comandă plasată pe Myprotein. De asemenea, puteți folosi codul DNIORGANIC pentru a obține un discount de 20%pentru toate produsele din gama organică.

Pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea fiecărei comenzi plasate pe www.nosugarshop.ro, puteți folosiți codul DNI5.


You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *