Crumble cu Caise (fără zahăr, fără făină albă, 100% sănătos, vegan)

Cred că ajungem în anumite puncte în care schimbarea este inevitabilă, iar viața noastră ia o altă întorsătură. Chiar dacă încercam să evităm sau să amânăm anuminte momente, uneori acest lucru nu este posibil, iar noi pur și simplu ne conformăm și încercam să ne bucurăm de viață așa cum este ea.

Fiind o persoană creativă am investit tot timpul meu liber în acest blog și sunt tare mândră de ce am creat. Nu așteptam laude de la nimeni, pentru că oamenii chiar nu se grăbesc să își arate aprecierea chiar și atunci când ceva le place cu adevărat. Am auzit de multe ori că poți face o carieră din ceea ce îți place să faci și am văzut astfel de cazuri, însă sunt puține în România, iar noi aici trăim.

Am ajuns în punctul în care am fost sinceră cu mine și mi-am recunoscut că acest blog trebuie să rămână un hobby și că nu va aduce absolut nici un venit în viitorul apropiat. Mi-am luat inimă de om mare în dinți și m-am dus să mă angajez că un om serios și responsabil ce sunt.

Acum am un job cu program fix, puțin timp liber și multe responsabilități.
Nu mă plâng și nici nu cred că sunt singură în această situație, însă încerc să mă conformez cu gândul că va trebui să postez mai rar. Cu job, blog, sport, master și casă este ușor să te descurci doar în cap, însă și atunci când te gândești doar la tot ce ai de făcut te poate cuprinde un atac de panică.

Viață le așează pe toate, iar până atunci eu vă las o rețetă minunată și extrem de ușoară de crumble cu caise!

Crumble cu Caise (fara zahar, fara faina alba, 100% sanatos)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
8 portii 20 de minute
Timp de gatire
45 de minute
Portii Timp de preparare
8 portii 20 de minute
Timp de gatire
45 de minute
Crumble cu Caise (fara zahar, fara faina alba, 100% sanatos)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
8 portii 20 de minute
Timp de gatire
45 de minute
Portii Timp de preparare
8 portii 20 de minute
Timp de gatire
45 de minute
Ingrediente
Portii: portii
Unitati:
Etape
  1. Combinăm făina de migdale cu făina de ovăz, îndulcitorul și sare. Adăugăm ulei de cocos topit și laptele și amestecăm totul până la omogenizare.
  2. Împărțim aluatul rezultat în două bucăți egale. Jumătate din aluat o folosim ca să acoperim fundul și pereții formei (că în cazul unei tarte). Eu am folosit o formă înaltă pentru tartă cu diametrul de 25cm.
  3. Așezam caisele tăiate și le presărăm cu îndulcitor. Din jumătatea rămasă de aluat rupem bucăți mici și pe presărăm peste caise.
  4. Coacem prăjitura în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de 45 de minute.
  5. În cazul în care nu vă place aluatul umed, vă recomand să nu mai faceți crusta și să presărați tot aluatul deasupra caiselor. În timpul coacerii acestea vor curge și vor umezi crusta.
  6. Enjoy!
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.

Partajeaza reteta

O porție de crumble va avea 401kcal, 28.3g de grăsimi, 30.8g de carbohidrați și 11.4g de proteine!


Folosiți codul DNI10 pentru a obține un DISCOUNT de 10%, valabil pentru fiecare comandă plasată pe Myprotein. De asemenea, puteți folosi codul DNIORGANIC pentru a obține un discount de 20%pentru toate produsele din gama organică.

Pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea fiecărei comenzi plasate pe www.nosugarshop.ro, puteți folosiți codul DNI5.You may also like

2 comentarii

    1. Sunt sigura ca ar fi delicios si cu mere, insa nu pot sa iti spun cum va iesi cu branza. Daca il incerci cu altceva, sa ne spui cum iti iese. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *