Cheesecake Fara Coacere cu Zmeura (fara zahar,100% sanatos, continut scazut de grasimi)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
8 portii 20 de minute
Timp de asteptare
8 ore
Portii Timp de preparare
8 portii 20 de minute
Timp de asteptare
8 ore
Cheesecake Fara Coacere cu Zmeura (fara zahar,100% sanatos, continut scazut de grasimi)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
8 portii 20 de minute
Timp de asteptare
8 ore
Portii Timp de preparare
8 portii 20 de minute
Timp de asteptare
8 ore
Ingrediente
Cheesecake
Crusta
Decor
Portii:8 portii
Etape
Cheesecake
  1. Inmuiem foile de gelatina in apa rece si le lasam sa se hidrateze.
  2. Pasam zmeura cu ajutorul unui blender.
  3. Strecuram piureul rezultat printr-o sita fina pentru a elimina semintele.
  4. Adaugam branza si eritritolul si mixam totul pana la omogenizare.
  5. Scoatem foile de gelatina, eliminam excesul de apa si, intr-un vas, le topim in cuptorul cu microunde. Adaugam doua linguri din compozitia preparata anterior pentru a scadea temperatura gelatinei si mixam repede amestecul.
  6. Combinam amestecul rezultat cu restul compozitiei si mixam pana la omogenizare.
Crusta
  1. Intr-un bol, combinam taratele de ovaz cu eritritolul. Turnam 5 linguri din compozitia de cheesecake preparata anterior si amestecam totul cu ajutorul unei spatule din silicon. Va rezulta un "aluat" umed.
  2. Rasturnam amestecul intr-o forma rotunda cu fund detasabil cu diametrul de 18cm si il presam, cu mainile sau cu spatula, pentru o distribuire uniforma.
  3. Turnam compozitia de cheesecake si asezam circular zmeura proaspata pentru decor. Optional puteti presara petale de trandafiri uscati comestibili.
  4. Puneti forma in frigider pentru 6-8 ore sau peste noapte. Cheesecake-ul trebuie sa fie ferm la atingere.
  5. Enjoy!
Notitele retetei

Eritritolul cu stevia si taratele de ovaz le puteti comanda de pe www.nosugarshop.ro.


© Dulciurile Nu Ingrasa. Toate materialele postate pe acest site imi apartin si sunt protejate de drepturile de autor si toate drepturile ce imi revin in calitate de autor conform legislatiei romane si internationale aflate in vigoare. Folosirea retetelor in scop comercial este interzisa, la fel si copierea acestora fara specificarea autorului si sursei.