Budincă de Ciocolată cu Unt de Arahide (fără zahăr, raw vegan)

Niciodată nu am crezut că voi ajunge într-un punct în care voi avea atât de puțin timp liber și voi fi atât de obosită, încât nu o să am timp și chef pentru aproape nimic.

În august am intrat în câmpul muncii și am devenit un corporatist cinstit care își plătește toate taxele și se duce frumos cu punga cu mâncare la muncă. Nu regret că am luat această decizie, pentru că am avut ocazia să cunosc oameni minunați și acest job m-a ajutat să cresc și să mă depășesc.

Cu toate acestea, mi-a rămas foarte puțin timp pentru lucrurile care îmi plac și de cele mai multe ori mă trezesc renunțând la multe activități pentru a-mi lăsa puțin timp pentru antrenamentele mele. Cred că singura constantă care a rămas în viața mea în această perioadă a fost sportul, pe care l-am privit ca pe o ancoră. Sincer, refuz să neglijez sportul, pentru că asta ar însemna că jobul pe care îl am m-a schimbat în totalitate, iar eu nu aș mai ști cine sunt.

Chiar dacă timpul pe care îl am nu a devenit mai mult, iar eu nu sunt mai odihnită, am lăsat totul și am hotărât că este cazul să postez o nouă rețetă. Blogul asta este locul meu de liniște și mulțumire, iar eu simt că am nevoie de ambele.

Deși rețeta pe care v-o propun de data aceasta este foate simplă, sper să vă placă și să o încercați. Dacă și voi aveți la fel de puțin timp liber, cred că veți aprecia această rețetă, care va fi gata în maxim 10 minute!

P.S. Eu folosesc numai untul de arahide de la Myprotein, pentru că nu are zahăr și ulei adăugat. Acum au și versiunea bio în cazul în care vă atrage mai mult. Ambele unturi le găsiți aici.
Budincă de Ciocolată cu Unt de Arahide (fără zahăr, raw vegan)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
3 portii 10 minute
Portii Timp de preparare
3 portii 10 minute
Budincă de Ciocolată cu Unt de Arahide (fără zahăr, raw vegan)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
3 portii 10 minute
Portii Timp de preparare
3 portii 10 minute
Ingrediente
Portii: portii
Unitati:
Etape
  1. Toate ingredientele, cu excepția arahidelor mărunțite, se pun într-un blender. Se pasează până la obținerea unei budinci uniforme și foarte cremoase.
  2. Transferați compoziția obtinută într-un poș cu dui mare stea închisă și împărțiți-o egal în trei pahare/cupe mici.
  3. Se decorează cu arahide mărunțite și se păstrează acoperită în frigider până în momentul servirii.
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.

Partajeaza reteta

O porție de budincă va avea 372kcal, 29.1g de grăsimi, 10.7g de carbohidrați și 17.3g de proteine!


Folosiți codul DNI10 pentru a obține un DISCOUNT de 10%, valabil pentru fiecare comandă plasată pe Myprotein. De asemenea, puteți folosi codul DNIORGANIC pentru a obține un discount de 20%pentru toate produsele din gama organică.

Pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea fiecărei comenzi plasate pe www.nosugarshop.ro, puteți folosiți codul DNI5.You may also like

Un comentariu

  1. Pe langa faptul ca sunt niste retete delicioase si sanatoase, sunt impresionată de cat de bine structurate sunt retetele tale!!! Cu linkuri pt ingrediente, tabel nutritional, optiune pt unitatea de masura si cantitate. Wow! Felicitări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *