Brioșe Dietetice cu Nectarine (fără zahăr, fără făină albă, 100% sănătoase)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
7 briose 10 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
30 de minute 10 minute
Portii Timp de preparare
7 briose 10 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
30 de minute 10 minute
Brioșe Dietetice cu Nectarine (fără zahăr, fără făină albă, 100% sănătoase)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
7 briose 10 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
30 de minute 10 minute
Portii Timp de preparare
7 briose 10 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
30 de minute 10 minute
Ingrediente
Portii:7 briose
Etape
  1. Într-un vas, combinăm făina de ovăz cu făina integrală de orez, whey-ul, eritritolul cu stevia, făina de konjac, praful de copt, vanilia măcinată și sarea.
  2. Adăugăm oul, albușurile, laptele, iaurtul și uleiul de cocos topit și mixăm totul timp de 2-3 minute.
  3. Adăugăm cubulețele de nectarine și le încorporăm.
  4. Transferăm compoziția într-o cană gradată pentru a turna mai ușor aluatul în forme.
  5. Turnăm compoziția, cât se poate de egal, în șapte forme pentru brioșe. Coacem brioșele în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius, timp de 30 de minute sau până când acestea au devenit aurii la suprafață. Eu am folosit forme din hârtie de calitate pe care le-am așezat într-o formă metalică pentru brioșe, însă puteți folosi și forme din silicon sau aluminiu.
  6. Lăsăm brioșele să se răcească timp de 10 minute în formă, după care le transferăm pe un grătar și le lăsăm să se răcească complet sau le servim calde.
  7. Enjoy!
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.