Bounty (fara zahar, fara unt, 100% sanatoase)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
10 batoane 5 minute
Timp de asteptare
5 ore
Portii Timp de preparare
10 batoane 5 minute
Timp de asteptare
5 ore
Bounty (fara zahar, fara unt, 100% sanatoase)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
10 batoane 5 minute
Timp de asteptare
5 ore
Portii Timp de preparare
10 batoane 5 minute
Timp de asteptare
5 ore
Ingrediente
Portii:10 batoane
Etape
  1. Turnam apa intr-o tigaie antiaderenta si adaugam fulgii de cocos, laptele praf, taratele de psyllium si eritritolul. Amestecam totul cu o spatula din silicon pana cand compozitia se leaga. Tot procesul nu ar trebui sa dureze mai mult de 5 minute. In cazul in care compozitia a iesit prea uscata, mai adaugati putina apa/lapte de cocos.
  2. Transferam compozitia rezultata intr-o forma din silicon cu diametrul de 20cm si o lasam sa se raceasca complet.
  3. Punem forma in frigider si o lasam acolo timp de 4 ore.
  4. Rasturnam compozitia pe un tocator si o portionam in 10 batoane egale.
  5. Rupem ciocolata in bucati mai mici si adaugam uleiul de cocos. Topim ciocolata in cuptorul cu microunde in reprize, amestecand ciocolata o data la 10 secunde, sau la bain marie.
  6. Invelim batoanele in ciocolata cu ajutorul unei furculite, le asezam pe o bucata de hartie de copt, le lasam sa se raceasca putin, dupa care le tinem in frigider pana la intarirea completa a ciocolatei.
  7. Va recomand sa nu omiteti uleiul de cocos, pentru ca acesta fluidizeaza ciocolata pentru o acoperire mai usoara.
Notitele retetei

Eritritolul cu stevia, fulgii de cocos, laptele praf degresat, taratele de psyllium si ciocolata le puteti comanda de pe www.nosugarshop.ro.


© Dulciurile Nu Ingrasa. Toate materialele postate pe acest site imi apartin si sunt protejate de drepturile de autor si toate drepturile ce imi revin in calitate de autor conform legislatiei romane si internationale aflate in vigoare. Folosirea retetelor in scop comercial este interzisa, la fel si copierea acestora fara specificarea autorului si sursei.