Biscuiți Vegani cu Ciocolată (fără zahăr, 100% sănătoși)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
16 buc. (500g) 10 minute
Timp de gatire
15-20 de miniute
Portii Timp de preparare
16 buc. (500g) 10 minute
Timp de gatire
15-20 de miniute
Biscuiți Vegani cu Ciocolată (fără zahăr, 100% sănătoși)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
16 buc. (500g) 10 minute
Timp de gatire
15-20 de miniute
Portii Timp de preparare
16 buc. (500g) 10 minute
Timp de gatire
15-20 de miniute
Ingrediente
Portii:16 buc. (500g)
Etape
  1. Într-un bol, combinăm pudra de cacao cu îndulcitorul și praful de copt.
  2. Adăugăm untul de caju, aquafaba și picăturile de ciocolată. Amestecăm totul cu o spatulă până când obținem un aluat omogen.
  3. Formăm biscuiții și îi așezam într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dacă este necesar, folosiți două tăvi. Biscuiții se vor exinde ușor în timpul coacerii.
  4. Coacem biscuiții în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de 15-20 de minute, în funcție de cuptor. Lăsați biscuiții să se răcească timp de 10 minute în tavă, pentru că vor fi foarte fragili.
  5. Transferăm biscuiții pe un grătar și îi lăsăm să se răcească complet.
  6. Îi păstrăm într-un recipient cu închidere ermetică. Pentru a le prelungi termenul de valabilitate, îmi place să-i păstrez în frigider.
  7. Enjoy!
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.