Biscuiți Vegani cu Ciocolată (fără zahăr, 100% sănătoși)

Nu știu dacă o să mă credeți, însă în 90% dintre cazuri când oamenii află că nu mănânc zahăr, mă întreabă dacă sunt vegana. Nu mă deranjează, pentru că admir oamenii care au avut voința de a adapta acest mod de viață, însă nu sunt vegana și nu înțeleg de unde vine raționamentul. Well, dacă mă gândesc mai bine cred că totul pornește de la dulciurile raw care sunt făcute în mare parte cu agave și miere, fără zahăr rafinat.

Toate acestea fiind spuse, există dulciurile vegane delicioase, care nu sunt nici high-carb, nici raw. Când pot elimină produsele de origine animală o fac cu drag, pentru că îmi plac provicarile și experimentele.

Mai mult decât atât, mi se pare trist să mănânc numai dulciuri pe bază de nuci caju și agave/miere când există atât de multe opțiuni chiar și pentru dulciurile vegane. Un exemplu perfect sunt acești biscuiți care sunt fără cusur, promit. Sunt cei mai gustoși biscuiți pe care am avut ocazi să-i mănânc vreodată și spun acest lucru fără să mă limitez la dulciuri vegane. Au un gust atât de bogat de ciocolată și o textură atât de divină, încât vă asigur că o să-i faceți obsesiv în fiecare weekend.

Pentru cele mai bune rezultate vă recomand să folosiți cacao neagră de calitate, cu un conținut ridicat de grăsimi. Se va simte diferența, credeți-mă. Înainte să lase cineva un comentariu o să menționez eu faptul că aceștia nu sunt cei mai dietetici biscuiți pe care i-am făcut vreodată, însă avem nevoie și de astfel de dulciuri în viața noastră. Recomandarea mea este să nu-i mâncați pe toți 16, să vă uitați la valorile nutriționale și totul va fi bine. 😀Culoarea este cel mai bine redată în această poză, pentru că în celelalte aparatul a distorsionat puțin culoarea, iar eu nu am putut s-o ajustez. Vedeți cât de ciocolatii sunt? Sunt la fel de închiși la culoare ca biscuiții Oreo și nu am folosit pic de colorant!

Biscuiți Vegani cu Ciocolată (fără zahăr, 100% sănătoși)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
16 buc. (500g) 10 minute
Timp de gatire
15-20 de miniute
Portii Timp de preparare
16 buc. (500g) 10 minute
Timp de gatire
15-20 de miniute
Biscuiți Vegani cu Ciocolată (fără zahăr, 100% sănătoși)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
16 buc. (500g) 10 minute
Timp de gatire
15-20 de miniute
Portii Timp de preparare
16 buc. (500g) 10 minute
Timp de gatire
15-20 de miniute
Ingrediente
Portii: buc. (500g)
Unitati:
Etape
  1. Într-un bol, combinăm pudra de cacao cu îndulcitorul și praful de copt.
  2. Adăugăm untul de caju, aquafaba și picăturile de ciocolată. Amestecăm totul cu o spatulă până când obținem un aluat omogen.
  3. Formăm biscuiții și îi așezam într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dacă este necesar, folosiți două tăvi. Biscuiții se vor exinde ușor în timpul coacerii.
  4. Coacem biscuiții în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de 15-20 de minute, în funcție de cuptor. Lăsați biscuiții să se răcească timp de 10 minute în tavă, pentru că vor fi foarte fragili.
  5. Transferăm biscuiții pe un grătar și îi lăsăm să se răcească complet.
  6. Îi păstrăm într-un recipient cu închidere ermetică. Pentru a le prelungi termenul de valabilitate, îmi place să-i păstrez în frigider.
  7. Enjoy!
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.

Partajeaza reteta

Mai sus, v-am lăsat valorile nutriționale atât per biscuit, cât și pentru 100g.


Folosiți codul DNI10 pentru a obține un DISCOUNT de 10%, valabil pentru fiecare comandă plasată pe Myprotein. De asemenea, puteți folosi codul DNIORGANIC pentru a obține un discount de 20%pentru toate produsele din gama organică.

Pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea fiecărei comenzi plasate pe www.nosugarshop.ro, puteți folosiți codul DNI5.You may also like

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *