Biscuiți cu Unt și Picături de Ciocolată | Fără Zahăr

Crăciunul este sărbătoarea mea preferată și nu vă pot reda în cuvinte cât de fericită sunt că se apropie. Îmi place totul, atmosfera, zăpada, târgurile, bradul, luminiţele și mâncarea și abia aștept să le am pe toate. Deși eu și majoritatea dintre voi avem ocazia să ne bucurăm de cadouri și tot ceea ce oferă Crăciunul, există oameni într-o situație foarte diferită. În fiecare an mă gândesc la cei care nu au familie, prieteni sau bani să își pună măcar o creangă de brad și un cozonac pe masă, iar acest lucru mă întristează teribil.

Anul acesta am plăcerea de a contribui și de a face Crăciunul cuiva un pic mai frumos. În interiorul companiei unde muncesc se va organiza un târg cu mâncare, pentru care vor găti cei doritori, iar tot se ce încasează va fi donat. O să gătesc și eu, exact această rețetă de biscuiți, cu speranța ca cei ce îi vor cumpăra să se bucure de ei și să strâng cât mai mult pentru a dărui.

Știu că nu este la fel de accesibil pentru toți să doneze și nu toți au această posibilitate, însă mesajul meu este să donați ceea ce aveți celui care are nevoie. Dacă aveți un vecin sărman, să-i duceți un cozonac, dacă vedeți un copil necăjit, să-i dați un fruct și nu uitați să donați iubire și răbdare. Cred că ăsta va fi mesajul pe care îl voi elibera în univers anul acesta și voi visa că împreună vom face un lume mai bună.


Biscuiti cu Unt si Picaturi de Ciocolata | Fara Zahar
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
16 bucati 15 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
24 de minute 1 ora
Portii Timp de preparare
16 bucati 15 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
24 de minute 1 ora
Biscuiti cu Unt si Picaturi de Ciocolata | Fara Zahar
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
16 bucati 15 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
24 de minute 1 ora
Portii Timp de preparare
16 bucati 15 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
24 de minute 1 ora
Ingrediente
Portii: bucati
Unitati:
Etape
  1. Batem untul, îndulcitorul și oul cu ajutorul unui mixer. Eu am folosit un mixer planetar, de masă, cu atașamentul "paletă".
  2. Adăugăm făina, praful de copt și semințele de vanilie și mixăm totul până la omogenizare. Dacă nu aveți mixer planetar, puteți frământa aluatul cu mâinile. Atenție, doar omogenizăm totul și nu frământăm prea mult aluatul.
  3. Adăugăm picăturile de ciocolată și le încorporăm în aluat prin frământare ușoară.
  4. Împărțim aluatul în 16 bile egale. Din fiecare bilă formăm un biscuit pe care îl aplatizam cât se poate de mult.
  5. Punem biscuiții în tavă tapetată cu hârtie de copt și îi coacem în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de 24 de minute.
  6. Eu am copt biscuiții pe rând, în două tăvi.
  7. Îi transferăm pe un grătar și îi lăsăm să se răcească complet.
  8. Enjoy!
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.

Partajeaza reteta

Un biscuit va avea 215kcal, 14.3g de grăsimi, 18g de carbohidrați și 3.8g de proteine!


Folosiți codul DNI10 pentru a obține un DISCOUNT de 10%, valabil pentru fiecare comandă plasată pe Myprotein. De asemenea, puteți folosi codul DNIORGANIC pentru a obține un discount de 20%pentru toate produsele din gama organică.

Pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea fiecărei comenzi plasate pe www.nosugarshop.ro, puteți folosiți codul DNI5.You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *