Biscuiți cu Ciocolată și Făină de Năut (fără zahăr, fără gluten, 100% sănătoși)

Au trecut cel puțin trei luni de când mi-am cumpărat făină de năut cu scopul de a face biscuiți, însă săraca a stat uitată în cămară. Recunosc, de cele mai multe ori este mai ușor să găsești cu alimente deja testate, pentru că știi cum se comportă și ce poți face cu ele. Atunci când încerci un nou tip de făină trebuie să experimentezi cu diferite cantități de lichid, pentru că pot exista diferențe majore de la un tip la altul.

Pentru că mie îmi plac biscuiții și încerc să fac mereu opțiuni cât mai gustoase și sănătoase, am hotărât să sacrific biata făină de dragul artei. Din fericire, de data această nu a făcut cunoștință cu coșul meu de gunoi, iar eu am prins curaj. Detest să arunc încercările mele eșuate, pentru că ideea de risipă mi se pare revoltătoare. Credeți-mă, uneori mănânc lucruri care nu le-ar mai mânca nimeni, pentru că îmi este prea milă să le arunc. Ați fi surprinși să vedeți cât de ciudat poate fi un desert sau să vă treziți cu niște brioșe care după o oră de coacere sunt prea umede pentru a fi mâncate.

Sincer, chiar dacă ceea ce încerc să fac uneori mă depășește, satisfacția este copleșitoare atunci când creez ceva reușit. Arunc eu, ca să nu aruncați voi, pentru că astfel o să risipim mai puțin.


2-min


Eu zic că acești biscuiți au fost un mare succes, însă aștept cu nerăbdare și părerile voastre. Sunt puțin crocanți, sfărâmicioși, sățioși și aromați, iar eu i-aș reface mereu cu plăcere. Nu aveți nevoie de prea multe ingrediente și un singur biscuit vă va satisface pofta de dulce.


5.1-min


Untitled-4Biscuiti cu Ciocolata si Faina de Naut (fara zahar, fara gluten, 100% sanatosi)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
13 biscuiti 10 minute
Timp de gatire
25 de minute
Portii Timp de preparare
13 biscuiti 10 minute
Timp de gatire
25 de minute
Biscuiti cu Ciocolata si Faina de Naut (fara zahar, fara gluten, 100% sanatosi)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
13 biscuiti 10 minute
Timp de gatire
25 de minute
Portii Timp de preparare
13 biscuiti 10 minute
Timp de gatire
25 de minute
Ingrediente
Portii: biscuiti
Unitati:
Etape
  1. Urmăriți clipul video de mai sus pentru a vedea cum se prepară acești biscuiți delicioși!
  2. Eu am folosit ulei de cocos nerafinat și am ales să adaug doar vanilie măcinată, însă puteți folosi ulei rafinat și să adăugați alte arome. Uleiul nerafinat este mai puțin procesat, de aceea îl prefer.
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.

Partajeaza reteta

NutritionLabel-21

Un biscuit are 154kcal, 11.4g de grăsimi, 10.7g de carbohidrați și 4.5g de proteine!


Folosiți codul DNI10 pentru a obține un DISCOUNT de 10%, valabil pentru fiecare comandă plasată pe Myprotein. De asemenea, puteți folosi codul DNIORGANIC pentru a obține un discount de 20%pentru toate produsele din gama organică.

Pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea fiecărei comenzi plasate pe www.nosugarshop.ro, puteți folosiți codul DNI5.


Untitled-2

 

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *