Biscuiți cu Aromă de Ciocolată Albă și Zmeură (fără zahăr, 100% sănătoși)

Cred că toți avem perioade în care ne simțim blocați, nu mai suntem la fel de creativi și motivați. Am început acest blog, pentru că vreau să ajut cât mai mulți oamenii. Vreau să trăiesc într-o societate cât mai fericită, sănătoasă și plină de energie pozitivă, însă există situații care îmi coboară moralul până și mie.

După cum am spus într-o postare pe Facebook, am găsit 3 pisoi abandonați. Erau extrem de mici și mi-am dat seama că nu au mai mult de 5 zile. Cineva i-a aruncat după gardul din fața balconului meu,iar eu i-am auzit plângând în timp ce lucram la o nouă planșă pentru poze. Am văzut cum a venit un câine și își băga labă prin gaura din gard încercând să-i agațe și cel mai probabil să-i scoată. Nu-i vedeam de la distanța la care mă aflam, însă am hotărât să cobor și să văd ce se întâmplă. Am coborât și când am văzut cât de micuți erau, am început să tremur de supărare. Cineva aruncase 3 suflete care nu se aflau pe această lume nici măcar o săptămână.

Astfel de situații îmi arată că încă mai avem pe acest pamânt destui oameni fără scrupule, fără compasiune și poate chiar fără judecată. O fi crezut că piscile nu simt la fel foamea sau frigul? Nu știu, însă îi am de 7 zile și abia acum am găsit puțină fericire în mine care m-a ajutat să filmez și să creez ceva.

Dacă vi se întâmplă să aveți o zi proastă, faceți această rețetă și vă asigur că o să vă simțiți mai bine după ce o să mâncați 2-3 biscuiți! 😀


3.1-min


Pentru a face acești biscuiți veți avea nevoie doar de 5 ingrediente, iar trei dintre ele le găsiți pe Myprotein. Se fac extreeem de repede, iar rezultatul este spectaculos. Sunt pufoși, sățioși, aromați și au un conținut ridicat de proteine. În cazul în care îi preparați, nu ezitați să-i fotografiați și să lăsați poză într-un comentariu pe Facebook.


1-min


Untitled-4Biscuiti cu Aroma de Ciocolata Alba si Zmeura (fara zahar, 100% sanatosi)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
300 g 5 minute
Timp de gatire
10 minute
Portii Timp de preparare
300 g 5 minute
Timp de gatire
10 minute
Biscuiti cu Aroma de Ciocolata Alba si Zmeura (fara zahar, 100% sanatosi)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
300 g 5 minute
Timp de gatire
10 minute
Portii Timp de preparare
300 g 5 minute
Timp de gatire
10 minute
Ingrediente
Portii: g
Unitati:
Etape
  1. Urmăriți clipul video de mai sus pentru a vedea cum se prepară acești biscuiți delicioși!
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.

Partajeaza reteta

NutritionLabel-22

100g de biscuiți au 384kcal, 19.2g de grăsimi, 35.7g de carbohidrați și 22.2g de proteine!


Folosiți codul DNI10 pentru a obține un DISCOUNT de 10%, valabil pentru fiecare comandă plasată pe Myprotein. De asemenea, puteți folosi codul DNIORGANIC pentru a obține un discount de 20% pentru toate produsele din gama organică.


Untitled-2

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *