Chestionar cu Privire la Alegerile Noastre Alimentare

In ultima perioada am fost absenta, insa acest lucru s-a intamplat din motive intemeiate. Am inceput sa lucrez la lucrarea mea de licenta, care a devorat 90% din timpul meu liber (nu de alta, dar am pastrat si eu 10% ca sa ma spal si sa mananc).

Pentru ca orice licenta are nevoie de niste date empirice, am hotarat sa va cer ajutorul. In lucrarea mea de licenta incerc sa studiez potentialul de crestere si dezvoltare a producatorilor mici de produse alimentare, si sper sa ma ajutati sa realizez acest studiu.

Vreau sa stiu ce alegeti atunci cand aveti mai multe optiuni. Pentru ca avem un buget diferit, preferinte si vizuni variate, vreau sa aflu ce alege majoritatea atunci cand toate elementele sunt luate in cosiderare.

Mai jos sunt patru variante de raspuns, iar eu am rugamitea sa bifati o casuta si sa apasati butonul “Trimite”. Trebuie sa alegeti intre: produse artizanale/locale de calitate (la un pret mai mare), produse artizanale/locale la un pret mai mic (chiar daca exista riscul inrautatirii calitatii), produse cunoscute obtinute in masa (la un pret mai mic) (ex: 7 Days), produse cunoscute la un pret mai mare (de calitate superioara).

Am rugamitea sa raspundeti sincer, pentru eu cred ca este important sa aflam care este potentialul real de crestere a producatorilor mici/locali. Cati romani aleg alimente produse local? Cati sunt cei care prefera exclusiv pretul mic, neglijand calitate? Sper sa aflam acest lucru cu o acuratete cat mai mare.

Toate datele personale vor ramane confidentiale, intrucat doar valorile numerice obtinute vor fi folosite. Dupa ce o sa trimiteti raspunsul, chestionarul o sa dispara. Va multumesc anticipat pentru participare si va promit ca in curand o sa apara retete noi!

*Chestionarul il gasiti mai jos in pagina.

t


 

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *