Paste cu Sos Alb, Pui si Ciuperci (low-carb, low-fat, cu mai putine calorii)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
5 portii 15 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
35 de minute 12 ore
Portii Timp de preparare
5 portii 15 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
35 de minute 12 ore
Paste cu Sos Alb, Pui si Ciuperci (low-carb, low-fat, cu mai putine calorii)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
5 portii 15 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
35 de minute 12 ore
Portii Timp de preparare
5 portii 15 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
35 de minute 12 ore
Ingrediente
Portii:5 portii
Etape
Marinarea Puiului
  1. Pieptul de pui se curata de grasime, se taie in cuburi si se transfera intr-un bol. Tocam 70g de ceapa julien si o punem in acelasi bol. Presaram putina sare, usturoi granulat si piper alb si turnam 50ml de vin alb. Amestecam totul foarte bine si acoperim bolul cu folie alimentara. Punem puiul in frigider si il lasam acolo timp de 12 ore.
Gatirea Pastelor
  1. Puneti pastele intr-o strecuratoare si clatiti-le cu apa rece timp de 2-3 pana sau pana cand a disparut mirosul de calciu. Transferati-le intr-un bol si lasati-le acolo pana cand preparam sosul.
  2. Tocam ceapa ramasa marunt si ciupercile in felii subtiri.
  3. Punem uleiul si untul intr-o tigaie si le incalzim pana cand cel din urma s-a topit complet. Adaugam ceapa si o calim. Adaugam puiul marinat si il gatim timp de 3-4 minute amestecand continuu.
  4. Se adauga condimetele si ciupercile si totul se mai gateste inca 2-3 minute.
  5. Tunam vinul ramas si apa si lasati totul sa fiarba inabusit timp de 20-25 de minute.
  6. Se adauga smantana amestecata cu faina de konjac si se mai clocoteste putin. Va recomand sa gustati sosul pentru a va asigura ca acesta este condimentat suficient.
  7. Adaugam pastele si fierbem totul timp de 3 minute.
  8. Enjoy!
Notitele retetei

Taietei angel hair din faina de konjac de la NoCarb Noodle ii puteti comanda de pe www.nosugarshop.ro.


© Dulciurile Nu Ingrasa. Toate materialele postate pe acest site imi apartin si sunt protejate de drepturile de autor si toate drepturile ce imi revin in calitate de autor conform legislatiei romane si internationale aflate in vigoare. Folosirea retetelor in scop comercial este interzisa, la fel si copierea acestora fara specificarea autorului si sursei.