Pandispan cu Faina Integrala
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
8 20 de minute
Timp de gatire
30 de minute
Portii Timp de preparare
8 20 de minute
Timp de gatire
30 de minute
Pandispan cu Faina Integrala
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
8 20 de minute
Timp de gatire
30 de minute
Portii Timp de preparare
8 20 de minute
Timp de gatire
30 de minute
Ingrediente
Portii:8
Etape
  1. Separăm albușurile de gălbenușuri. Batem albușurile cu sarea și cele 55g de eritritol cu stevia până când obținem o spumă tare.
  2. Cele 55g de eritritol rămase le adăugăm la gălbenușuri. Mixăm gălbenușurile până când acestea își dublează volumul și se deschid la culoare. Adăugăm făina de konjac și vanilia și mai mixăm puțin compoziția pentru a le încorpora.
  3. Turnăm compoziția de gălbenușuri peste spuma din albușuri și, cu ajutorul unei spatule din silicon, încorporăm gălbenușurile.
  4. Cernem deasupra jumătate din făina integrală și o încorporăm cu grijă de jos în sus, dinspre centru spre exterior. Motivul pentru care încorporam făina și nu mixăm compoziția este acela că vrem să păstrăm cât mai mult aer în albușuri.
  5. Turnăm compoziția într-o formă rotundă din silicon cu diametrul de 20-21cm. Nivelați compoziția cu ajutorul unei spatule din silicon. În cazul în care nu folosiți o formă din silicon, tapetați fundul tăvii cu hârtie de copt și ungeți pereții cu foarte puțin unt sau ulei de cocos.
  6. Coacem prăjitura în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 30 de minute.
  7. Îl lăsăm să se răcească în formă timp de 5 minute după care îl scoatem, îl transferăm pe un grătar și îl lăsăm să se răcească complet. Recomand să-l lăsați așa peste noapte, pentru că se va tăia mult mai ușor și frumos.
  8. Tăiați pandișpanul în 3 foi egale și folosiți-l pentru orice tort sau prăjitură.
  9. Enjoy!
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.