Negrese cu Ciocolata Alba (fara zahar, fara unt, 100% sanatoase)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
9 portii 15 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
25-30 de minute 1 ora
Portii Timp de preparare
9 portii 15 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
25-30 de minute 1 ora
Negrese cu Ciocolata Alba (fara zahar, fara unt, 100% sanatoase)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
9 portii 15 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
25-30 de minute 1 ora
Portii Timp de preparare
9 portii 15 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
25-30 de minute 1 ora
Ingrediente
Portii:9 portii
Etape
  1. Transformam sfecla intr-un piure.
  2. Amestecam faina de ovaz cu faina de orez, pudra de cacao, amidonul, eritritolul si praful de copt.
  3. Adaugam piureul de sfecla, albusurile, laptele de cocos, indulcitorul lichid si aroma de unt. Mixam totul timp de 2 minute, iar daca este nevoie ne oprim sa curatam peretii.
  4. Coacem prajitura, in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius, timp de 25-30 de minute. Va recomand sa controlati prajitura ocazional, pentru ca cuptoarele difera intre ele. Lasam prajitura sa se raceasca in forma timp de 10 minute, dupa care o transferam pe un gratar si o lasam sa se raceasca complet.
  5. Topim ciocolata alba la bain marie si o lasam sa se raceasa putin. O transferam intr-o punga curata din plastic, taiem varful si decoram prajitura. Punem negresele in frigider si le lasam acolo pana cand ciocolata s-a intarit.
Notitele retetei

Eritritolul cu stevia, indulcitorul lichid cu stevia, aroma de unt, ciocolata alba fara zahar si amidonul din radacina de arrow le puteti comanda de pe www.nosugarshop.ro.

In cazul in care gasiti ciocolata alba cu indulcitor natural va recomand sa o folositi, insa eu am gasit doar ciocolata indulcita cu maltitol.


© Dulciurile Nu Ingrasa. Toate materialele postate pe acest site imi apartin si sunt protejate de drepturile de autor si toate drepturile ce imi revin in calitate de autor conform legislatiei romane si internationale aflate in vigoare. Folosirea retetelor in scop comercial este interzisa, la fel si copierea acestora fara specificarea autorului si sursei.