Înghețată Fără Zahăr cu Fistic
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
5 portii 20 de minute
Timp de asteptare
30-40 de minute
Portii Timp de preparare
5 portii 20 de minute
Timp de asteptare
30-40 de minute
Înghețată Fără Zahăr cu Fistic
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
5 portii 20 de minute
Timp de asteptare
30-40 de minute
Portii Timp de preparare
5 portii 20 de minute
Timp de asteptare
30-40 de minute
Ingrediente
Portii:5 portii
Etape
  1. Pregătim aparatul de înghețată conform instrucțiunilor. În cazul meu, trebuie să țin bolul de la aparat cel puțin 12 ore în congelator.
  2. Curățăm fisticul de coajă și îl punem într-un blender. Pasăm fisticul până când obținem o pastă groasă și cât se poate de omogenă.
  3. Combinăm pasta de fistic cu crema de brânză cu ajutorul unei spatule. Adăugăm smântâna pentru frișcă și îndulcitorul și începem să mixăm totul încet. Vă puteți opri atunci când ați obținut o compoziție omogenă.
  4. Bolul răcit se pune în aparat și se fixează atașamentul de mixare.
  5. Pornim aparatul și turnăm încet amestecul. De data aceasta, am folosit un poș, pentru că nu aveam cea mai fluidă compoziție. Lăsați aparatul să își facă treaba până când obțineți o înghețată cremoasă și suficient de fermă.
  6. În cazul în care consistența dorită nu a fost obținută, însă aparatul dumneavoastră cedează, puneți înghețata într-o caserolă și țineți-o încă 15-20 de minute în congelator.
  7. Se pune în cupe și se servește imediat.
  8. Enjoy!
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.