Inghetata Bounty (fara zahar, fara frisca, 100% sanatoasa)

In ultima perioada am fost literalmente incinsa ca o unitate PC din anul 2000 si, cel mai probabil, am imbogatit compania Enel, pentru ca am abuzat de aerul conditionat din sufragerie (singurul din toata casa :D). Pentru ca nu am o hota functionala in bucatarie, iar „puterile” aerului conditionat sunt si ele limitate, aprinderea cuptorului ar fi fost sinucidere curata.

Cu exceptia zilei de vineri in care natura ne-a daruit cativa stropi de ploaie, in Bucuresti vremea a fost caniculara, iar inghetata si fructele erau singurele alimente pe care am putut sa le consum. In cazul in care imi urmariti activitatea pe pagina de facebook, stiti ca acum ceva timp am postat un filmulet in care va aratam cum am preparat inghetata bounty fara zahar si v-am promis ca o sa postez in curand reteta pe blog. Pentru ca imi place sa ma tin de promisiuni si filmuletul nu continea suficiente detalii, va prezint o reteta de minunata de inghetata, o reteta perfecta pentru zilele caniculare de vara.


8-min


Aceasta inghetata este atat de cremoasa, bogata si aromata, incat va garantez ca nu o sa simtiti lipsa galbenusurilor.

Inghetata cu bucati de ciocolata si cocos? DA!♥


2-min


1-min


In cazul inghetatei, realizarea unor poze reusite atunci cand afara sunt 38 de grade Celsius este o adevarata provocare. Inghetata mea a inceput sa se topeasca cu viteza luminii, insa acest lucru nu m-a impiedicat s-o savurez. 😀


Untitled-4


Inghetata Bounty (fara zahar, fara frisca, 100% sanatoasa)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
3 portii 40 de minute
Portii Timp de preparare
3 portii 40 de minute
Inghetata Bounty (fara zahar, fara frisca, 100% sanatoasa)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
3 portii 40 de minute
Portii Timp de preparare
3 portii 40 de minute
Ingrediente
Portii: portii
Unitati:
Etape
  1. Punem branza si fulgii de cocos intr-un blender sau intr-un robot de bucatarie. Pasam compozitia timp de 3-4 minute sau pana cand obtinem o compozitie usor lucioasa. Timpul de pasare poate fi ajustat in functie de textura pe care vreti s-o obtineti si de robotul pe care il detineti.
  2. Transferam amestecul intr-un bol, adaugam eritritolul si iartul degresat si mixam totul pana la incorporarea tuturor ingredientelor. In cazul in care aveti un blender cu o capacitate mare, il puteti folosi pentru incorporarea tuturor ingredientelor. Din pacate, blenderul meu este foarte mic, prin urmare am fost nevoita sa continui prepararea inghetatei intr-un bol separat.
  3. In cazul in care compozitia rezultata nu este rece, va recomand sa o puneti in frigider pentru cateva ore.
  4. Scoatem din congelator bolul pentru aparatul de inghetatata si recipientul cu compozitia. Asezam bolul in aparat, fixam atasamentul pentru mixare, pornim aparatul de inghetata si turnam incet compozitia. Este foarte important ca masina de inghetata sa fie pornita in timpul turnarii pentru a preveni blocarea atasamentului.
  5. Maruntim ciocolata si atunci cand inghetata s-a intarit considerabil, o adaugam si lasam aparatul de inghetata s-o incorporeze.
  6. Timpul de asteptare este de aproximativ 25-35 de minute, insa il puteti ajusta in functie de consistenta pe care o doriti. Se pastreaza in congelator intr-un vas cu inchidere ermetica. Va recomand sa scoateti inghetata din congelator cu 30 de minute inainte de servire.
  7. Enjoy!
Notitele retetei

Eritritolul cu stevia, fulgii de cocos si ciocolata cu lapte fara zahar le puteti comanda de pe www.nosugarshop.ro.


© Dulciurile Nu Ingrasa. Toate materialele postate pe acest site imi apartin si sunt protejate de drepturile de autor si toate drepturile ce imi revin in calitate de autor conform legislatiei romane si internationale aflate in vigoare. Folosirea retetelor in scop comercial este interzisa, la fel si copierea acestora fara specificarea autorului si sursei.

Partajeaza reteta


NutritionLabel-107

O portie de 195g are 287kcal si 24g de proteine!


Untitled-2

You may also like

6 comentarii

  1. Ce bunatate! Multumim pentru reteta! Toate retetele sunt absolut minunate! Grozav ca ne oferi retete sanatoase de dulciuri. Inghetata e dulcele meu preferat, iar dupa toate retetele tale de inghetata, Bounty si Snickers, m-am gandit, inevitabil, si la Oreo 🙂

    1. Alina, si eu iti multumesc pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ai adresat! Ma bucur din suflet ca iti plac retetele mele, pentru ca incerc mereu sa creez continut de calitate. Si eu ador inghetata, mai ales pe timp de vara, si o sa incerc sa fac cat mai multe sortimente. Chiar mi-am propus sa fac inghetata cookies and cream, insa nu stiu sigur cand o sa apara reteta!

      Cu drag,
      -T

Lasă un răspuns la Adriana Elena Stanescu Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *