Dulceata de Cirese Fara Zahar

Ador ciresele, iar dulceata facuta din acestea, pentru mine, este o delectare!

Desi aproape tuturor ne place dulceata, cunoscatorii stiu ca prepararea acesteia poate fi un proces de lunga durata, proces ce necesita rabdare si care implica statul in picioare. Din fericire, cei de la Green Sugar au scos pe piata un gelifiant care ne usureaza munca, iar prepararea dulcetei va fi o placere.

Desi eram sceptica la inceput, am ajuns sa iubesc acest produs, pentru ca nu contine zahar si folosindu-l timpul de preparare al dulcetei va scadea considerabil. Gelifiantul in puteti gasi pe www.nosugarshop.ro si tot acolo veti gasi mai multe detalii cu privire la produs.

Si acum va prezint dulceata mea de cirese de care sunt foooarte mandra! 😀


5-min

 


 

Arata minunat, nu-i asa?♥


8-min


4-min


Dulceata de Cirese Fara Zahar
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
3 borcane 40 de minute
Timp de gatire
15 minute
Portii Timp de preparare
3 borcane 40 de minute
Timp de gatire
15 minute
Dulceata de Cirese Fara Zahar
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
3 borcane 40 de minute
Timp de gatire
15 minute
Portii Timp de preparare
3 borcane 40 de minute
Timp de gatire
15 minute
Ingrediente
Portii: borcane
Unitati:
Etape
  1. Spalam bine ciresele si le curatam de samburi. O sa aveti nevoie de aproximativ 2200g de cirese cu samburi pentru a obtine cele 1000g fara, insa cantitatea va varia in functie de marimea acestora.
  2. Adaugam gelifiantul Green Sugar si amestecam totul foarte bine pentru a omogeniza indulcitorul cu fructele.
  3. Adaugam apa, mai amestecam o data fructele si pornim aragazul. Se va forma o spuma pe care o indepartam cu grija. Gatim dulceata la foc mic, amestecand continuu, timp de 6-7 minute din momentul fierberii.
  4. Se face proba gelatinizarii: se pun cateva picaturi de dulceata pe o farfurie, si daca acestea se coaguleaza dupa ce a stat 3-4 minute in congelator, dulceata este gata.
  5. Dulceata de cirese se pune in borcane curate si sterilizate care se inchid etans. Borcanele umplute se intorc pentru 15 minute cu capacul in jos, dupa care se rastoarna in pozitia normala si se acopera cu servete de bucatarie pentru o racire graduala.
  6. Enjoy!
Notitele retetei

Gelifiantul Green Sugar il puteti achizitiona de pe www.nosugarshop.ro.


© Dulciurile Nu Ingrasa. Toate materialele postate pe acest site imi apartin si sunt protejate de drepturile de autor si toate drepturile ce imi revin in calitate de autor conform legislatiei romane si internationale aflate in vigoare. Folosirea retetelor in scop comercial este interzisa, la fel si copierea acestora fara specificarea autorului si sursei.

Partajeaza reteta


Va recomand cu tarie sa gatiti dulceata la foc mic si sa amestecati continuu, asta daca nu vreti sa va faceti singuri treaba. 😀

 


 

1-min


Invatati din greselile altora (greselile mele in cazul de fata). 😀


NutritionLabel-100

 


Untitled-2

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *