Desert Piña Colada (fără zahăr, vegan, 100% sănătos)

Pur și simplu ador ananasul, iar cel din conservă îmi amintește teribil de copilărie. Parcă și gustul e mai bun și pofta este mai mare atunci când ceva vine cu o amintire la pachet. De mult timp îmi doream să mănânc ananas din conservă fără zahăr adăugat, însă nu am reușit să-l găsesc nicăieri, iar după o perioadă am renunțat.

Întâmplător l-am găsit pe No Sugar Shop mi-am comandat două conserve, iar după ce am văzut cât de gustos este, mi-am dat seama că trebuia să-mi iau cel puțin patru. Deși mi-am dat seama că pot să-l mănânc direct din conservă pe post de prânz, am hotărât că merită o soartă mai nobilă și că trebuie să-l încorporez într-un desert.

Nu știu de ce, însă mi-am adus instant aminte de cocktail-ul delicios Piña Colada, pe care nu am pus gura de ani și ani de zile. Realizez că nu merit un premiu nobel, însă combinația de cocos și anans mi s-a părut genială și am început să fac nerăbdătoare acest desert.

Piña Colada (în spaniolă, ananas strecurat) se face cu rom, conținând, cremă de nucă de cocos și suc de ananas. Îmi place aroma de rom, însă de data aceasta am hotărât să o omit. În cazul în care vă place romul și vreți să faceți un desert cât mai similar cu băutura, puteți adaugă 10-15 picături de esență de rom la crema de cocos. În schimb, am hotărât să adaug un strat de fulgi de cocos, pentru textură, aspect și aromă. Cred că ar fi fost un desert interesant dacă aș fi hidratat fulgii de cocos cu apa + esență de rom + eritritol cu stevia, însă o să încerc această variantă data viitoare.


1.1-min


2.1-min


3-min


Untitled-4Desert Piña Colada (fără zahăr, vegan, 100% sănătos)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
2 portii 10 minute
Timp de gatire
5 minute
Portii Timp de preparare
2 portii 10 minute
Timp de gatire
5 minute
Desert Piña Colada (fără zahăr, vegan, 100% sănătos)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
2 portii 10 minute
Timp de gatire
5 minute
Portii Timp de preparare
2 portii 10 minute
Timp de gatire
5 minute
Ingrediente
Baza
Crema
Topping
Portii: portii
Unitati:
Etape
  1. Am recomandat ca fulgii de cocos să fie copți timp de 3-5 minute, însă aceștia pot fi scoși din cuptor atunci când au devenit aurii. Atenție, se ard foarte repede.
  2. Crema de cocos trebuie să fie rece, prin urmare trebuie să o țineți în frigider timp de 6-8 înainte de folosire.
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.

Partajeaza reteta

NutritionLabel-26

O porție va avea 375kcal, 33.3g de grăsimi, 13g de carbohidrați și 1.2g de proteine!


Folosiți codul DNI10 pentru a obține un DISCOUNT de 10%, valabil pentru fiecare comandă plasată pe Myprotein. De asemenea, puteți folosi codul DNIORGANIC pentru a obține un discount de 20%pentru toate produsele din gama organică.

Pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea fiecărei comenzi plasate pe www.nosugarshop.ro, puteți folosiți codul DNI5.


Untitled-2

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *