Crumble cu Caise (fara zahar, fara faina alba, 100% sanatos)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
8 portii 20 de minute
Timp de gatire
45 de minute
Portii Timp de preparare
8 portii 20 de minute
Timp de gatire
45 de minute
Crumble cu Caise (fara zahar, fara faina alba, 100% sanatos)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
8 portii 20 de minute
Timp de gatire
45 de minute
Portii Timp de preparare
8 portii 20 de minute
Timp de gatire
45 de minute
Ingrediente
Portii:8 portii
Etape
  1. Combinăm făina de migdale cu făina de ovăz, îndulcitorul și sare. Adăugăm ulei de cocos topit și laptele și amestecăm totul până la omogenizare.
  2. Împărțim aluatul rezultat în două bucăți egale. Jumătate din aluat o folosim ca să acoperim fundul și pereții formei (că în cazul unei tarte). Eu am folosit o formă înaltă pentru tartă cu diametrul de 25cm.
  3. Așezam caisele tăiate și le presărăm cu îndulcitor. Din jumătatea rămasă de aluat rupem bucăți mici și pe presărăm peste caise.
  4. Coacem prăjitura în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de 45 de minute.
  5. În cazul în care nu vă place aluatul umed, vă recomand să nu mai faceți crusta și să presărați tot aluatul deasupra caiselor. În timpul coacerii acestea vor curge și vor umezi crusta.
  6. Enjoy!
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.