Crackers/Biscuiți Sărați cu Cimbru

Chiar dacă va suna incredibil, trebuie să vă spun că sunt zile în care nu mi-e poftă de nimic dulce. Uneori simt nevoia să-mi fac un ceai și să mă răsfăț cu o gustare sărată în timp ce editez sau mă uit la un serial.

Deși blogul meu a fost inițiat ca o sursă de inspirație pentru dulciuri sănătoase, am hotărât să încep să postez conținut cât mai diversificat. Cred că ar fi păcat să nu împărtășesc cu voi tot felul de informații relevante și rețete sănătoase din diverse categorii. Credeți-mă, după ce o să încercați acești biscuiți sărați, o să-mi cereți și voi mai multe rețete de gustări și mâncăruri! 😀

Jucându-mă cu diverse tipuri de făină de la Myprotein, am reușit să obțin un aluat compact și primul gând a fost să fac niște crackers. Am rămas foarte plăcut surprinsă de textura pe care o avea aluatul, pentru că nu se lipea de sucitor și mi-a fost foarte ușor să decupez biscuiții. Nu știam cum vor fi după coacere, însă eram optimistă.

Trebuia să-mi vedeți fața atunci când i-am gustat pentru prima dată, pentru că zâmbeam ca un copil care a descoperit ceva nou. Biscuiții rezultați erau aromați, crocanți și eram sigură că nu o să reziste mai mult de 3 zile. Am avut dreptate, pentru că i-am mâncat cu viteza luminii și i-am tot refăcut.

Sunt delicioși cu iaurt grecesc sau brânză cremoasă pe care o puteți condimenta cu usturoi, parika afumată sau alte condimente la alegere. Trebuie să-i încercați, pentru că după ce o să vedeți cât de buni sunt, nu cred că veți mai cumpăra snacks-uri sărate din supermarket.


2 copy-min copy


3-min copy


Untitled-4Crackers/Biscuiți Sărați cu Cimbru
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
300 g 20 de minute
Timp de gatire
40 de minute
Portii Timp de preparare
300 g 20 de minute
Timp de gatire
40 de minute
Crackers/Biscuiți Sărați cu Cimbru
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
300 g 20 de minute
Timp de gatire
40 de minute
Portii Timp de preparare
300 g 20 de minute
Timp de gatire
40 de minute
Ingrediente
Portii: g
Unitati:
Etape
  1. Urmăriți clipul video de mai sus pentru a vedea cum se prepară acești biscuiți delicioși!
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.

Partajeaza reteta

NutritionLabel-6

O porție de 100g are 389kcal, 6.8g de grăsimi, 64g de carbohidrați și 13.5g de proteine!


Folosiți codul DNI10 pentru a obține un DISCOUNT de 10%, valabil pentru fiecare comandă plasată pe Myprotein. De asemenea, puteți folosi codul DNIORGANIC pentru a obține un discount de 20% pentru toate produsele din gama organică.

Pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea fiecărei comenzi plasate pe www.nosugarshop.ro, puteți folosiți codul DNI5.


Untitled-2

 

 

You may also like

Un comentariu

  1. De cand am descoperit faina de grau kamut o folosesc foarte des ..chiar s pt bebe e buna … cum la noi se gaseste mai greu, o comand de la Italian Shops un magazin online ce expediaza direct din italia produse de caitate… in calitate de mamica si femeie de 48 kg ;))) va recomand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *