Chocolate Fugde (fara zahar, fara unt, 100% sanatos)

Eritritolul cu stevia pudra se poate obtine foarte usor cu ajutorul rasnitei de cafea, insa cantitatea de indulcitor pe care o poate procesa rasnita mea este foarte mica. Atunci cand am nevoie de o cantitate mai mare de indulcitor pudra, acest lucru poate fi destul de enervant, pentru ca sunt nevoita sa stau si sa scot cu lingurita cele 15-20g obtinute la singura rasnitare.

Desi nu sunt o persoana lenesa, ma bucur cand apar solutii care ar putea sa ma ajute sa-mi folosesc timpul liber mai eficient (chiar daca acest „eficient” uneori presupune vizionarea serialelor, dar aceasta este o alta poveste 😀 ).

Recent, cei de la Green Sugar au scos pe piata eritritol cu stevia pudra si spun eritritol cu stevia, pentru ca indulcitorul Green Sugar este de fapt un produs obtinut prin combinarea eritritolului cu extractul uscat din frunze de stevia.

Ca sa testez acest produs, am hotarat sa fac Chocolate Fudge care, dupa parerea mea, a iesit minunat. Daca va asteptati sa simtiti un gust veritabil de ciocolata, probabil veti fi dezamagiti. Acest desert nu are nici unt de cacao, nici aceeasi cantitate de grasimi, insa are aroma minunata de cacao si mult mai putine calorii. Daca va plac gustarile nevinovate, atunci cu siguranta o sa va placa acest Chocolate Fudge! 🙂


1-minUntitled-42-min


Chocolate Fugde (fara zahar, fara unt, 100% sanatos)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
200 g 2 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
2-3 minute 8 ore
Portii Timp de preparare
200 g 2 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
2-3 minute 8 ore
Chocolate Fugde (fara zahar, fara unt, 100% sanatos)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
200 g 2 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
2-3 minute 8 ore
Portii Timp de preparare
200 g 2 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
2-3 minute 8 ore
Etape
  1. Intr-o cratita mica, combinam toate ingredientele uscate. Adaugam laptele degresat si amestecam compozitia pana la omogenizare.
  2. Incalzim amestecul la foc mic, amestecand continuu cu o spatula din silicon. Atunci cand compozitia incepe sa se lege, luam cratita de pe foc si continuam sa amestecam pana cand am obtinut o masa omogena si vascoasa.
  3. Turnam compozitia intr-o forma mica si o nivelam cu ajutorul spatulei. Va recomand sa folositi o forma cu lungimea de 14 cm si latimea de 10 cm. O lasam sa se raceasca complet in forma, dupa care o acoperim cu folie alimentara, o punem in frigider si o lasam la rece cca 8 ore.
  4. Scoatem ciocolata din frigider si o portionam.
  5. Enjoy!
Notitele retetei

Amidonul din porumb, faina de konjac, vanilia macinata si laptele praf degresat le puteti comanda de pe www.nosugarshop.ro.


Eritritolul cu stevia pudra de la Green Sugar il puteti comanda de pe www.greensugar.ro.


© Dulciurile Nu Ingrasa. Toate materialele postate pe acest site imi apartin si sunt protejate de drepturile de autor si toate drepturile ce imi revin in calitate de autor conform legislatiei romane si internationale aflate in vigoare. Folosirea retetelor in scop comercial este interzisa, la fel si copierea acestora fara specificarea autorului si sursei.

 

Partajeaza reteta


NutritionLabel-165

100g de Chocolate Fudge au numai 118kcal, 1.2g de grasimi, 20.3g de carbohidrati si 7.6g de proteine!


3-min


Untitled-2

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *