Cheesecake Proteic cu Aroma de Vanilie (fara zahar, continut scazut de grasimi, 100% sanatos)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
8 portii 10 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
1 ora 8 ore
Portii Timp de preparare
8 portii 10 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
1 ora 8 ore
Cheesecake Proteic cu Aroma de Vanilie (fara zahar, continut scazut de grasimi, 100% sanatos)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
8 portii 10 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
1 ora 8 ore
Portii Timp de preparare
8 portii 10 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
1 ora 8 ore
Ingrediente
Cheesecake
Decor
Portii:8 portii
Etape
  1. Blenduim branza de vaca mai tare pana la o consistenta cremoasa si densa. Adaugam toate ingredientele ramase si mixam compozitia timp de 3-4 minute.
  2. Invelim o forma cu fund detasabil cu folie de aluminiu si turnam in ea compozitia de cheesecake. Punem forma intr-o tava mai adanca si turnam apa fierbinte pana la aceasta ajunge la jumatatea formei.
  3. Coacem cheesecake-ul, in cuptorul preincalzit la 150 de grade Celsius, timp de o ora. Va recomand sa-l controlati periodic pentru a va asigura ca nu se arde.
  4. Il racim in forma, dupa care il punem in frigider si il lasam acolo peste noapte sau timp de 8 ore.
  5. Pentru o detasare mai usoara, trecem cu un cutit intre cheesecake si forma. Turnam siropul de ciocolata intr-un sac de patiserie sau intr-o punga curata, ii taiem foarte putin varful si formam dungi subtiri de ciocolata. Presaram nucile prajite si maruntite pe margine si cheesecake-ul este gata de servire. Pentru un aspect impecabil, va recomand sa decorati fiecare felie in parte inainte de servire.
  6. Enjoy!
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagină care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.