Cheesecake Fara Coacere cu Zmeura (fara zahar,100% sanatos, continut scazut de grasimi)

Nu stiu de voi, insa uneori mainile mele refuza sa aprinda cuptorul. Sunt sigura ca si unii dintre voi va confruntati periodic cu aceeasi problema, de aceea incerc sa va propun dulciuri diverse care nu necesita coacere.

Dupa cum spuneam intr-un articol anterior, pentru ca in piete a inceput sa apara zmeura a cerei pret de apropie de normalitate, eu imi permit sa experimentez cu ea in bucatarie. De data aceasta, va propun o reteta minunata de cheesecake fara coacere cu zmeura care merita incercata!


 

6-min


 

7-min


 

Untitled-1-min


Vreti ceva sanatos, aromat si de vara? Atunci trebuie sa incercati acest cheesecake!


8-min


2-min


3-min


4-min


Cheesecake Fara Coacere cu Zmeura (fara zahar,100% sanatos, continut scazut de grasimi)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
8 portii 20 de minute
Timp de asteptare
8 ore
Portii Timp de preparare
8 portii 20 de minute
Timp de asteptare
8 ore
Cheesecake Fara Coacere cu Zmeura (fara zahar,100% sanatos, continut scazut de grasimi)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
8 portii 20 de minute
Timp de asteptare
8 ore
Portii Timp de preparare
8 portii 20 de minute
Timp de asteptare
8 ore
Ingrediente
Cheesecake
Crusta
Decor
Portii: portii
Unitati:
Etape
Cheesecake
  1. Inmuiem foile de gelatina in apa rece si le lasam sa se hidrateze.
  2. Pasam zmeura cu ajutorul unui blender.
  3. Strecuram piureul rezultat printr-o sita fina pentru a elimina semintele.
  4. Adaugam branza si eritritolul si mixam totul pana la omogenizare.
  5. Scoatem foile de gelatina, eliminam excesul de apa si, intr-un vas, le topim in cuptorul cu microunde. Adaugam doua linguri din compozitia preparata anterior pentru a scadea temperatura gelatinei si mixam repede amestecul.
  6. Combinam amestecul rezultat cu restul compozitiei si mixam pana la omogenizare.
Crusta
  1. Intr-un bol, combinam taratele de ovaz cu eritritolul. Turnam 5 linguri din compozitia de cheesecake preparata anterior si amestecam totul cu ajutorul unei spatule din silicon. Va rezulta un "aluat" umed.
  2. Rasturnam amestecul intr-o forma rotunda cu fund detasabil cu diametrul de 18cm si il presam, cu mainile sau cu spatula, pentru o distribuire uniforma.
  3. Turnam compozitia de cheesecake si asezam circular zmeura proaspata pentru decor. Optional puteti presara petale de trandafiri uscati comestibili.
  4. Puneti forma in frigider pentru 6-8 ore sau peste noapte. Cheesecake-ul trebuie sa fie ferm la atingere.
  5. Enjoy!
Notitele retetei

Eritritolul cu stevia si taratele de ovaz le puteti comanda de pe www.nosugarshop.ro.


© Dulciurile Nu Ingrasa. Toate materialele postate pe acest site imi apartin si sunt protejate de drepturile de autor si toate drepturile ce imi revin in calitate de autor conform legislatiei romane si internationale aflate in vigoare. Folosirea retetelor in scop comercial este interzisa, la fel si copierea acestora fara specificarea autorului si sursei.

Partajeaza reteta


In cadrul dietei Dukan, acest desert poate fi consumat incepand cu etapa de consolidare, in cazul dietei clasice, sau incepand cu ziua de miercuri in cazul celor care urmeaza scara nutritionala.


 

 

NutritionLabel-105

 

O felie de cheesecake are doar 139kcal si 16.7g de proteine!


* Valorile nutritionale sunt calculate in conformitate cu informatiile furnizate de catre producatorii produselor folosite.


5-min


 

Untitled-2

You may also like

3 comentarii

  1. 5 linguri cheesecake preparat anterior la ce se refera acest ingredient? Multumesc 🙂
    Retele tale sunt minunate si mi am propus sa incerc cateva.
    PS: pt placinta de dovleac ai vreo reteta?

    1. Inainte sa prepari crusta vei prepara compozitia pentru cheesecake din branza, zmeura, eritritol cu stevia si gelatina. Din aceasta compozitie vei lua 5 linguri si le vei adauga la amestecul de fulgi de ovaz cu eritritol cu stevia. Compozitia de cheesecake are gelatina si asta va ajuta la legarea crustei. Momentan nu am o reteta pentru prepararea placintei de dovleac, insa poti folosi reteta de placinta cu prune ca punct de pornire, insa pentru umplutura vei folosi 600g de dovleac, 80-90g de eritritol cu stevia si 1/4 lgt faina de konjac. Umplutura o prepari la fel ca in cazul placintei cu prune, insa va trebui sa dai dovleacul prin razatoare.

      Cu drag,
      -T ❤️

Lasă un răspuns la Tatiana Bobeica Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *